Имаме новина. Изборите в САЩ са абсолютно компрометирани заради невиждани

...
Имаме новина. Изборите в САЩ са абсолютно компрометирани заради невиждани
Коментари Харесай

Какво мислят българските протестъри за мъртъвците, гласували за Джо Байдън?

Имаме вест. Изборите в Съединени американски щати са безусловно компрометирани поради невиждани изборни операции от страна на претендента, за който биха дали своят вот и българските протестъри – Джо Байдън.

От Facebook профилите на лицата на митингите против държавното управление и основния прокурор излиза наяве, че почитат Джо Байдън повече и от Христо Иванов

 Facebook Facebook

Емил Джасим, синът на Маги Халваджян, Румен Чолаков, Теодор Михайлов, Самуил Петканов и съвсем всички с антиправителствено ДНК са поклонници на Джо Байдън, който е прочут с признаците си на деменция и евентуално ще остане в историята на Америка като кандидат-президент, който е направил една от най-големите изборни операции в международната история.

 Facebook Facebook

„ Чакаме 6 бройки от Невада “, гласи един от статусите във Facebook на сина на шефа на предаването на протестърите „ Господари на ефира “, „ Чакаме “, дава отговор под поста му Джуди Халваджян. А може даже и да са дали своят вот...

 Facebook Facebook

Новината за „ Чудото в Мичигън, където Байдън има гласоподаватели на по и над 170 години “ обиколи международните организации и обществените мрежи. Тръмп е оповестил, че има желание да заведе искове и в щати, където самият той води, с цел да се видят гласовете за Байдън и да се показват нередности, които съгласно щаба на президента има при гласуването за съперника му.

В оказалия се решителен щат Мичиган, където разликата е повече от 1% и Тръмп не може да жали, правосъдното дело по оборване към този момент е заведено от Фондация Публичен интерес. Оказва се, че на изборите единствено в Детройт - най-населения град в щата, са дали своят вот 2503 мъртъвци, като рекордьорът е съвсем на 200 години – роден е през 1823 година, оповестява Фокснюз. 4788 са дали своят вот на две места. Подадени са 32 519 повече бюлетини, в сравнение с са гласоподавателите.

 Facebook Facebook

Всички гробища гласоподават за Байдън, пък разяснява от Москва в предаването си политологът проф. Игор Панарин, лекар на политическите науки и някогашен почитан чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Неофициалната информация в обществените мрежи е, че тече голяма имитация на изборните резултати в Съединени американски щати. За това намекнаха голям брой анализатори, които потвърдиха думите на актуалният президент Доналд Тръмп, че се пробват да му откраднат изборите. Излизат на бял свят от ден на ден изказвания за невероятни обстоятелства и доказателства за този развой.

Стотици хиляди бюлетини в пликове, подпечатани с формалния щемпел на законодателния орган, подготвени за стартиране в изборните урни, съдържащи точни имена и персонални данни на американски жители и отпечатани в Китай. „ Палета с кашони с такива бюлетини, с надписи Made in China, циркулират с камиони из цялата страна и се прибавят за броене или подменят бюлетините на Тръмп. Това е най-голямото предизвикателство, което приказва за държавна измяна, каквато никой естествен човешки разум не е кадърен да асимилира. Държавна измяна, обвързвана с изборите за президент на Съединените щати “, гласи част от информацията, която към този момент не е доказана от меродавен източник.

Но е реалност, че имитация на изборите за президент на Америка ще докара до рецесия освен за американците, само че и за множеството страни в света. Предстои да забележим развръзката, както и кой е спечелилият.

Въпросът е реторичен, само че какво ли мислят българските поклонници на Джо Байдън за изборните операции и считат ли, че промяната на властта може да се случи посредством замяна на вота на жителите?

Това, което българите научихме в последните 4 години, се удостоверява и през днешния ден. Може да бъде систематизирано със следния откъс на Кларънс Дароу: „ Когато бях дребен ми споделиха, че всеки може да стане президент. Започвам да им имам вяра. “

Гледайте Съединени американски щати и мислете за бъдещето на България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР