Имаме информация за започнало купуване на гласове за ГЕРБ и

...
Имаме информация за започнало купуване на гласове за ГЕРБ и
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Купуват се гласове за ГЕРБ

" Имаме информация за почнало пазаруване на гласове за ГЕРБ и коалционни сътрудници под чадъра на полицейски началници. Става дума за благоевградския и хасковския район ". Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " съпредседателят на " Демократична България " и лидер на листа в 23-ти МИР Атанас Атанасов.

" Стремежът ни е да се сътвори болшинство за държавно управление на смяната. Надявам се да се разберем с останалите, че е неотложно да се работи за възобновяване на парламентарната република, дълго време бяхме премиерска република, а в този момент сме президентска република ", счита той.

По думите му допустимо партията на Слави Трифонов да бъде първа политическа мощ. А шансът да се сформира държавно управление от партиите на митинга дефинира като значителен - над 50%.

" Проект на държавно управление от партиите на митинга може да получи нетърсена поддръжка от другите. " Демократична България " е подготвена да вземе мандата, борбата ни е да бъдем в челната тройка ", съобщи той.

Той би подкрепил министри от служебния кабинет, като да вземем за пример здравния и икономическия. Атанасов изрази поддръжката си и към вътрешния министър Бойко Рашков, само че съобщи, че работи постепенно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР