Имам следи от полицейското насилие, което бе упражнено върху мен

...
Имам следи от полицейското насилие, което бе упражнено върху мен
Коментари Харесай

Петър Кърджилов: Полицаи ме ритаха в корема

Имам следи от полицейското принуждение, което бе упражнено върху мен при ареста ми. Ще си потърся правата по правосъден път. Това сподели пред " Фрог нюз " Петър Кърджилов, откакто съдът го пусна от ареста и сподели, че не е направил закононарушение.
Ето какво още изясни той: За това, през което прекосих, мога да кажа, че съм относително добре. Няма да скрия - постановяваха ме в буса, тъй че да не оставят следи. Имаше задвратници. И шамари също имаше. Удряха ме с колена в корема.

В Първо районно продължи това нещо. Настоявах дълго време за юрист, вода и тоалетна. Поне час не ми се даде нищо. Чак откакто пристигна юристът ми Александър Кашъмов, получих това. Дадох кръвна проба и урина за проучване още в петък, само че през днешния ден на делото нямаше резултат от тези проби за алкохол, което е необичайно.

Не бях пил. Бяхме пили малко бира вечерта четвъртък против петък. Около 1 часа си легнах в палатката и бях разсънен от виковете на дамата. Тя бе и предния ден на кръстовището, псуваше и наскърбяваше протестиращите, само че полицията не се намеси. В петък се повтори същото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР