Имам повече вяра на американската администрация, отколкото на българската прокуратура

...
Имам повече вяра на американската администрация, отколкото на българската прокуратура
Коментари Харесай

Премиерът няма да върне сигнали на ДПС за Прокопиев

Имам повече религия на американската администрация, в сравнение с българската прокуратура все още. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в отговор на въпрос на Йордан Цонев.

От Движение за права и свободи повдигнаха тематиката от последните дни за листата, който Кирил Петков съобщи на прокуратурата по нейно искане с призовка, както и за негови изявления преди този момент, че.

И от парламентарната естрада Петков изясни,. Искам да ви уверя - няма наши, ваши - всички са равни пред закона, сподели министър председателят Петков. Искам да ви помоля, в случай че имате очевидни, ясни сигнали, за което и да е лице, в това число и Иво Прокопиев, ще се веселя да ми ги предадете, обърна се Кирил Петков към депутатите от Движение за права и свободи и съобщи изрично: " От тук нататък всички под един критерий. "
 Движение за права и свободи дава Асен Василев на прокуратурата
Движение за права и свободи дава Асен Василев на прокуратурата

Репресирал с инспекции Делян Пеевски

Той се заяде с Движение за права и свободи за тематиката " Магнитски " и изясни по какъв начин работи американската администрация. " Знам, че вие обжалвате, шансът цялата американска администрация да се е объркала, въпреки и постоянно да съществува ", уточни министър председателят

" Аз персонално за жалост имам повече религия на тях, в сравнение с прокуратурата в този миг ", изясни Кирил Петков.
 Върховен административен съд разгласи за оскъдни елементи от акта на Министерски съвет по закона
Върховен административен съд разгласи за оскъдни елементи от акта на Министерски съвет по закона " Магнитски "

Образувани са 62 каузи по тъжби на наранени лица по това решение

Искам да се гордея с този министър-председател, сподели Йордан Цонев, като открои, че Движение за права и свободи постоянно са за спазването на законите и конституционализма. Той показа и за персонален диалог с Кирил Петков, в който казвал, че нямал нищо общо с кръга Прокопиев и да не го закачат на тази тематика. Не желаеме да кажем, че сте марионетно държавно управление на Иво Прокопиев, изясни депутатът от Движение за права и свободи. Това е плоска неистина, ядоса се министър председателят . Парите на данъкоплатците нямало да се харчат от избрани кръгове като че ли са им бащиния. Тези времена свършиха, акцентира той. Приемете новата реалност, настоя Петков. Ние сме да се обиден тези кръгове, които корумпират страната, отговори му Цонев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР