Имало такава опасност ако Байдън спечели изборите в САЩБившият американски

...
Имало такава опасност ако Байдън спечели изборите в САЩБившият американски
Коментари Харесай

Тръмп се опасява от Трета световна война

Имало такава заплаха в случай че Байдън завоюва изборите в Съединени американски щати
Бившият американски президент Доналд Тръмп откри акцията си за президентските избори през ноември с тирада в град Нютън, щата Айова, с обещанието да завоюва още веднъж. Това стана в деня на годишнината от нападението против Капитолия през 2021 година.

В речта си той не подчертава върху събитията отпреди три години, само че дефинира като “заложници ” хората, които са в ареста поради случилото се тогава. Тръмп даде обещание, в случай че бъде определен, да помилва доста от тях.

Той предизвести, че в случай че противникът му Джо Байдън завоюва изборите, може да избухне Трета международна война, като акцентира, че вотът е последният късмет за спасяването на Америка.

Според някогашния президент Байдън е бил отпред на икономическия крах и е провокирал безпорядък по границите, и в това време не е съумял да спре съветската инвазия в Украйна:

“Залогът на тези избори не може да бъде по-висок при нечестния Джо Байдън. Границите ни, в случай че сте забелязали, а аз съм сигурен, че никой не е забелязал, те бяха изтрити, бяха заличени... Милиони и милиони хора минават в страната ни ”.

В петък актуалният държавен глава Джо Байдън откри предизборната си акция с политическа офанзива против своя предходник и най-вероятен противник на изборите през ноември Доналд Тръмп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР