Има зодии, копнеещи за официалното признаване на техния съюз. За

...
Има зодии, копнеещи за официалното признаване на техния съюз. За
Коментари Харесай

Ето кои са ЗОДИИТЕ, които държат на брака

Има зодии, копнеещи за формалното признание на техния съюз. За тези хора съжителството, без брак се смята за недопустимо, тъй като са сигурни, че бракът не е празна фраза, а нещо доста свещено. Ето кои са те:

Телец

Тъй като Телецът принадлежи към детайлите на Земята, те постоянно ценят всичко надеждно и трайно. Бракът за тях е знак на мощен и дълготраен съюз. Телецът не схваща дългогодишното престояване на двама души на едно място, само че без формален брак. В последна сметка такава връзка за тях въплъщава несигурността. Телецът е основан за огромна женитба. Представителите на тази зодия са сигурни, че бракът кара хората да зависят един от различен, по тази причина търсят финансово сигурен и благонадежден сътрудник. Телецът, както никой различен, почита печата в паспорта. Този знак характеризира най-хубавите и правилни фамилни хора. Телецът не прости лекомислието и измяната, затова, запознавайки се с евентуалната си половинка, те са подготвени неотложно да осведомят, че са основани единствено за съществени връзки.

„ Не разбирам хората, които заобикалят брака. Лично аз не се поколебах да уведомя всеки един човек, с който имах връзки, че желая сериозна връзка. На който това не му хареса, просто си потегли от мен. Но бързо открих човек, който има същите полезности като мен. Омъжени сме от три години и доста се гордеем със фамилията си. Алена, 29 години.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР