Талантливият и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин и изненадата на сезона

...
Талантливият и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин и изненадата на сезона
Коментари Харесай

Чоткин и Станислав един срещу друг в грандиозния финал на Hell’s Kitchen тази вечер

Талантливият и екстравагантен кулинар Лъчезар Чоткин и изненадата на сезона Станислав Димитров са огромните финалисти в сезон 6 на Hell’s Kitchen . Двамата ще се изправят в яростна кулинарна борба за 100 000 лв. и купата “Най-добър готвач ” довечера по NOVА .

Амбициозният Станислав получи самопризнание от началник Виктор Ангелов , че е претърпял най-голямо развиване в Кухнята на Ада. В неговия екип от готвачи за най-важното готвене за сезона ще попаднат най-близкият му другар Сарамандов , амбициозната възпитаничка на “Кордон Бльо ” Никол, постоянно въодушевеният Славейко, занимание готвачката Полина и любимката на публиката Царина.
 Най-добър готвач Hell’s Kitchen
Експресивният Чоткин беше самичък против всички през целия сезон, само че довечера ще би трябвало да разчита на екип от кулинари, отпред с неговата обичана Камелия. В неговия тим ще влезе и другата влюбена двойка - Симона и Димитър . В редиците на Чоткин са още спорната фигура в кухнята Чимидова и един от най-върлите му съперници през сезона - Георги.
 Най-добър готвач Hell’s Kitchen
Големият победител ще даде първото си извънредно изявление в подкаста Кухнята след Ада , а финалистите от топ 3 - Станислав, Чоткин и Димитър ще бъдат посетители в “На Кафе ” този петък.

Кой ще грабне огромната премия от 100 000 лв. и ще се подреди в залата на славата на Кухнята на Ада?
 Най-добър готвач Hell’s Kitchen
Гледайте огромния край на Hell’s Kitchen 6 довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР