Има задържан за жестокото убийство в блок 55 на бургаския

...
Има задържан за жестокото убийство в блок 55 на бургаския
Коментари Харесай

Бивш затворник заклал Милен Лудия

Има арестуван за жестокото ликвидиране в блок 55 на бургаския жк „ Славейков”, твърди " Флагман ". След извършено следствие за броени часове е издирен и задържан 31-годишният Драгомир Вълев. Според източници на районното издание Вълев и Милен Радев, прочут в града с прякора Лудия, се събрали в жилището на 2-ия етаж на вход 9, когато след разгулен запой се стигнало до гибелта на 37-годишния бургазлия.

Радев е убит по извънредно нечовечен метод. Той е бил намушкан над 30 пъти с нож, като прорезните рани са били по цялото му тяло. Трупът му е бил заключен в жилището сред 3 и 5 дни, до момента в който на 16 декември татко му го намира на земята в хола, облян в засъхнала кръв и увит с родопско одеяло.

Когато татко му влиза в парцела, входната врата на жилището е била заключена, което допуска, че Драгомир Вълев е имал ключ. След спора, който зародил сред него и Милен, довел до кървавата драма, Вълев го умъртвил с ножа си и напуснал жилището, като заключил входната врата извън.

Лудия и Драгомир били положителни другари, постоянно се събирали дружно с други хора от маргинални общности из града, които били най-вече от компанията на Вълев. Обичайните приятели на Милен били изгубили връзка с него от известно време. Не е ясно дали повода за гибелта му е единствено скандал, зародил се от изпития алкохол по време на купона или претекстовете му са подбудени от други проблеми посред им.

За Вълев се знае, че е някогашен пандизчия. Лежал е към 8 години за ликвидиране, жертвата още веднъж е била намушкана с нож. Припомняме, че през 2011 година, още веднъж при започване на декември, осъжданият и за палежи на коли, наръга 54-годишния клошар Иван. Раненият бе открит на скамейка на кръстовището на улиците " Александровска " и " Апостол Карамитев ". Драгомир нощувал в зарязан автомобил Ford, паркиран във вътрешен двор на кооперация на ул. " Сливница " №5 в Бургас. В него е открит сгъваемия нож, с който той е намушкал Иван. Мотивът за убийството е подбуден от същата причина - двамата скитници пили огромно количество алкохол на площад " Тройката ". Вече пияни, сред тях избухнал скандал. Драгомир почнал да сипе закани за ликвидиране, извадил ножа и го забил в региона на врата на пострадалия. После избягал и се скрил.

През лятото Вълев още веднъж се е показал престъпно, като е наръгал във врата 57-годишен охранител на Конната база в региона на блок " Краставицата " в Бургас.

Предстои против 31-годишния Драгомир Вълев да бъде повдигнато обвиняване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР