Има реален начин да отслабнем бързо и безопасно за здравето

...
Има реален начин да отслабнем бързо и безопасно за здравето
Коментари Харесай

Това е най-лесният начин да отслабнете без диети и изтощителни тренировки

Има действителен метод да отслабнем бързо и безвредно за здравето - без диети и тежки тренировки във фитнеса. Как да стане това, разкрива диетологът Тамила Арсениева .
На първо място, отбелязва експертът, е належащо да се премине към разделно хранене: оптимално е да се яде пет пъти дневно на дребни порции. Менюто наложително би трябвало да съдържа храни, които съдържат доста фибри. Това усъвършенства функционалността на червата и облекчава глада за дълго време. Протеиновите храни, листните зеленчуци, билките, плодовете и зеленчуците са не по-малко значими за организма.
Трябва също по този начин да намалите приема на захар, кафе, газирани питиета и алкохол, доколкото е допустимо.
„ Като премахнете най-малко това, можете да свалите до пет кг за месец “, сподели диетологът.
" Друга стъпка към слабата фигура е верният режим на пиянство на питиета. Трябва да употребявате не сладки питиета, а елементарна вода, която форсира метаболизма до 20 % ", споделя Тамила Арсениева.
Все отново можете да ускорите метаболизма с постоянни извършения. Всяка физическа интензивност е подобаваща, даже вървене.
" И последно: научете се да не се поддавате на напрежението, а правете нещо забавно при всяка стресова обстановка. Какво? Ами да вземем за пример фитнес, йога, четене, разходка, приятна връзка с другари ", заключи диетологът.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР