Има различни методи за отслабване. Въпреки че има много неща,

...
Има различни методи за отслабване. Въпреки че има много неща,
Коментари Харесай

Сокове на гладно за отслабване - да или не?

Има разнообразни способи за намаляване. Въпреки че има доста неща, които са нездравословни и не би трябвало да се преглеждат преди всичко, има и други, които могат да се вършат, само че не постоянно. Приемът на сокове на гладно за намаляване е едно от тях.

Въпреки че този способ не е страховит в дълготраен проект, от време на време може да бъде следван, с цел да извършите цялостна детоксикация.

Какво е детоксикация със сок?

Детоксът със сокове изисква да консумирате плодови и зеленчукови сокове за един ден без консумация на храна. Този способ е краен в своя метод, само че може да се ползва понякога, с цел да прочистите тялото си.

Детоксикацията със сокове или гладуването със сокове не е метод за продължително намаляване, защото е краткотрайно и откакто се върнете към естествената храна, ще наддадете още веднъж цялото тегло.

В този интервал можете също да пиете вода и чай, защото основата на гладуването със сокове е течност. Докато загубата на тегло е една от задачите на гладуването със сокове, питателните субстанции са друга.

Много хора търсят да заредят тялото си с хранителни субстанции благодарение на сокове, а не просто с течности.

От време на време приемът на сокове на гладно може да ви помогне да се отървете от токсините и да отслабнете за този ден или два, до момента в който се върнете към естествената храна.

 Детокс сокове

Онези, които пробват гладуването със сокове, разкриха, че това им оказва помощ да провиснал храносмилателната си система от всички тежки храни, които включват мазнини и подправки, които постоянно водят до отичане на корема и разнообразни други храносмилателни разстройства.

Вреди от приемът на сокове на гладно

Един главен минус на прочистването със сокове е неналичието на фибри. Тъй като по-голямата част от фибрите се намират в пулпата на продуктите, може да получите запек по време на недояждане със сок.

Второ, гладуването със сокове е рисково по природа и по никакъв метод не оказва помощ на тялото ви, в случай че го вършиме постоянно, с цел да приберете корема си за идващото идно празненство.

Умората, световъртежът и диарията са други срещани странични резултати, в случай че спрете да консумирате храна и приемате единствено смутита и фрешове.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР