Има продукти, които са здравословни сами по себе си, но

...
Има продукти, които са здравословни сами по себе си, но
Коментари Харесай

Здравословни храни, противопоказни при диета

Има артикули, които са здравословни сами по себе си, само че в случай че желаеме да отслабнем, би трябвало да ги забравим за известно време – най-малко до момента в който свалим непотребните килограми.

Това преди всичко е сушито. Ориз, водорасли, морски блага – на пръв взор японската кухня е идеална за всеки, който желае да се втали. Но в действителност доста от известните ролове съдържат мазно сирене и майонеза.

По време на диетата би трябвало да забравим за всички японски и китайски ястия, в които има пържено. Диетата не разрешава да се тъпчем със сушени плодове.

Те са извънредно потребни, само че дневно можете да изяждате не повече от една шепа. За страдание от време на време производителите на сушени плодове прибавят захар към тях, което ги прави прекомерно калорични.

 Здравословни храни, противопоказни при диета

Пълнозърнестите артикули също би трябвало да бъдат лимитирани. Брашното, без значение дали е бяло или пълнозърнесто, въпреки всичко съдържа доста въглехидрати, по тази причина го забравяме, до момента в който сме на диета. Ориентираме се към самун от зърна.

Натуралните сокове и студените чайове в бутилки също не са подобаващи за намаляване. Те съдържат доста захар или изкуствени подсладители, по-добре се ориентирайте към чай без захар и фрешове.

Още по-добре е в случай че вместо да пиете сок просто изядете плода, от който смятате да го изстискате. В плодовете се съдържат доста потребни влакнини, които оказват помощ за вталяването.

Забравете за салатите с кротончета. Те са съществени врагове на елегантния контур. Ориентирайте се към пресни зеленчуци, овкусени единствено с лимонен сок и малко зехтин.

Сосовете за салати и спагети също би трябвало да бъдат забравени. Те съдържат доста сметана, овкусители и подобрители. Спагетите консумирайте с доматен сос и малко пармезан, а салатите – без дресинг или с малко зехтин и лимонен сок.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР