Има няколко късметлии сред зодиакалните знаци, които ще се издигнат

...
Има няколко късметлии сред зодиакалните знаци, които ще се издигнат
Коментари Харесай

Тези зодии ги очаква късмет в кариерата през 2022 година

Има няколко късметлии измежду зодиакалните знаци, които ще се повдигнат в кариерата през 2022 година. Ще получат покачване, а за какво не и да стартират личен бизнес.

Ето кои са те:

Овен

Зодия Овен я чакат две сполучливи години за бизнеса. Сатурн ще остане за две години и шест месеца в знака на Овен в 10-ия дом, който е обвързван с премиите и достиженията. Това значи, че вашето внимание ще бъде ориентирано към това, което желаете да постигнете. Ще разберете, че не би трябвало да губите време и да чакате триумф, а през 2022 година ще се доближите до вашите цели. Бъдете подготвени да се изкачите по стълбите на триумфа, за сметка на любовния живот.



Риби

Сатурн преди малко напусна 10-ят ви дом за популярност и почести, а големият прогрес, който направихте в построяването на репутацията си в кариерата, в този момент ще се изплати. Може да почувствате, че началото на годината е малко постепенно, само че през второто тримесечие на тази година, към април, събитията ще стартират бързо. Фокусирайте се върху планове, които са в действителност значими за вас и не се тормозете за тривиални неща. Тази година хората ще се интересуват от вас и ще открият благоприятни условия за ново съдействие. Следвайте фантазията си и бъдете каквито желаете.

Стрелец

Сатурн се намира във вторият ви дом. Това е планетата на дисциплината, само че също по този начин и дарове, които ще получите от извлечените поучения. Започнахте годината, като прегледахте бюджета си, само че ще получите преимуществото да намерите източник на спомагателен приход в профил. Тази година ще приложите по-практичен метод към парите и имуществото. Ще научите нови способи дейно да употребявате средствата си за спомагателни приходи и има късмет да получите финансова независимост, като употребявате това, което към този момент имате.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР