Има някои елементи от езика на тялото на мъжа, които

...
Има някои елементи от езика на тялото на мъжа, които
Коментари Харесай

Езикът на тялото при мъжа - доминиращ и привлекателен

Има някои детайли от езика на тялото на мъжа, които незабавно притеглят дамите. Запознайте се с най-основните и значими от тях.

Има доста техники, които съм научил през годините за неотложно възстановяване на езика на тялото при мъжа. Аз съм ползвал тези техники и съм следил резултатите от тях. Сега обаче, открих същинския им генезис.

Наскоро посетих зоопарка Бронкс в Ню Йорк Сити. Имаше една експозиция „ Джунглата на Конго ”, която задържа вниманието ми за един час. Това е мястото, където видях доказателства за алфа езика на тялото при мъжа и произхода на този език.

След към 15 минути наблюдение на горилите - по какъв начин те идват до стъклото и се разхождат, един огромен мъжага реши да се отлъчи от останалите и да отиде на място, където публиката не може да го види. Той беше огромен, солиден по мярка спрямо останалите.

Той се движеше по-бавно от останалите горили. След това седна против една канара с една ръка, провиснала сред краката му, а другата сложена до едната му страна.

" Виж мамо, той наподобява отегчен! " сподели едно малко дете до мен.

Това е алфа мъжки език на тялото в най-същинския му тип. Той не беше отегчен; усещаше се толкоз комфортно в своята кожа, толкоз умерено измежду обкръжението си, че е направил такова усещане на детето.

Винаги съм знаел, че когато седиш, едната ръка би трябвало да е покрай чатала, а с другата може да правиш каквото си поискаш. Трябва да си изцяло провиснал и облегнат на мястото, където си седнал. На това ме е научил алфа езикът на тялото, а в този момент го виждах – в недопечен и чист тип.

 Езикът на тялото при мъжа - преобладаващ и прелъстителен

Както споделих доскоро, горилата се движеше БАВНО – с два пъти по-бавна скорост от останалите горили. Очевидно, това не е тъй като е изтощен или муден – той е най-доминиращия във физическо отношение. Алфа мъжкарите са изцяло уверени и се усещат комфортно в личната си кожа, не усещат нужда да бързат за там, накъдето са тръгнали.

Това се отнася за всички придвижвания. За да имате алфа мъжки език на тялото, забавете ВСИЧКО, даже мигането или взимането на чашата с пиво. Забавете всички придвижвания, само че в това време ги направете по-директни.

Когато се разхожда алфа мъжага, той знае накъде отива и отива непосредствено там. Направете всяко стъпка по-мощна, съвсем като че желаете да поставите крайници си на едно тъкмо несъмнено място, когато крачите. Същото се отнася и до придвижванията на ръцете – макар че са мудни, те са директни и точни.

Друга характерност на алфа езика на тялото при горилата бяха неговите гърди. Те изпъкваха доста повече спрямо тези на другите горили, като че ли с цел да кажат „ Аз съм тук! ” Изпъчването на гърдите и изпъването обратно на раменете, неотложно ще покаже убеденост.

Ако вярвате в еволюцията, то тогава е доста разумно това, което притегля женските горили, да притегля и дамите. Така че, изпъчвайте гърдите си и изпъвайте раменете обратно. Ако се чувствате малко неловко, можете да се отпуснете, като поемате надълбоко въздух.

Наблюдаването на тази горила и нейния алфа език беше необикновено. С няколкото техники, изредени в тази публикация, можете да започнете да се упражнявате.

Съзнателно работете за подобряването на тези техники и ще имате мощен мъжки език на тялото, който ще притегля всички дами.

Превод от англ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР