Има нужда от алтернатива в България. В новото обединение са

...
Има нужда от алтернатива в България. В новото обединение са
Коментари Харесай

Мартин Димитров: За 10 г. в ЕС Румъния стана богата страна, нашето членство е пропиляно

Има потребност от опция в България. В новото обединяване са събрани хора, които са съидейници. Хората, които вземат участие в "Демократична България ", дружно напуснахме властта. Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър... към профила подаде оставка, останалите минахме в съпротива при провалената правосъдна промяна. Това сподели в утринния блок на Нова телвизия Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година,... към профила. И попита: "Кой оставя властта поради кардинални разлики? "

Изказването му бе във връзка обединяването в дясно, което събра в едно хора от ДСБ, "Да, България " и "Зелените ".

България е от два сюжета. Или ГЕРБ, или Българска социалистическа партия. Само че тъкмо България на два сюжета ни докара дотук. 10 години пропиляно участие в Европейския съюз. За тези 10 години Румъния стана богата страна. Другият сюжет е да има трети път. Ние това предлагаме на хората – нашият път, уточни Мартин Димитров.

България има потребност от друга политика. Страната ни има потребност от политика, в която освен да казваш "Не на Борисов и на Цветанов! ", а да кажеш "Да " на това, което би трябвало да се направи. България има потребност от фискална промяна, с цел да може да се преразпределят парите на данъкоплатците по един доста по-справедлив метод. Необходима е децентрализация, на мнение е Асен Агов.

На въпрос "Кои са тези, с които имате диаметрални разлики? ", Асен Агов отвърна: "Това е незначителен и на процедура фиктивен идеологически спор, тъй като нямаме левица в България ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР