Има нещо вълнуващо в посрещането на всеки нов сезон и

...
Има нещо вълнуващо в посрещането на всеки нов сезон и
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да имате в гардероба си за есента

Има нещо вълнуващо в посрещането на всеки нов сезон и ненапълно е точно това пренареждане на дрешника, което ни оказва помощ да го възобновим, освежим и, несъмнено, да прибавим нещо ново в него. Хубавото на есента е, че тя от време на време е толкоз топла, че към момента можем да носим някои неща от пролетта и лятото. Още повече, че си резервираме и няколко обичани тренда, които видяхме и на Седмицата на модата в Копенхаген този месец.

Сред тях е oversize блейзърът, който дружно с обемните ризи продължава да бъде must have, изключително в случай че е в ослепителен цвят. Въпреки че през есента внезапно минаваме в неутралната гама, може би е добре да оставим тъкмо нещо толкоз цветно, което да ни носи чувство за лято, изключително в случай че е в синьо, зелено, оранжево или розово. Ако в топлите дни го носихме върху мини рокли, то в хладните елементарно го комбинираме с дънки и кецове.
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...               

Спомени за морето могат да ни носят и миди и макси роклите, единствено че с дълъг ръкав, което не пречи да бъдат в красиви и ярки принтове. Лесно се съчетават както със спортни обувки, по този начин и с боти или ботуши. Добавяме тренчкот и сме подготвени да се опълчим на есенната потиснатост през септември.
               

Няма по какъв начин, завръщаме се и към обичания си деним, само че в случай че желаеме да бъдем настоящи, то може би ще влагаме в чифт baggy jeans, които ще са водеща наклонност тази есен. Представяме си ги с блейзър или кожено яке и обувки на ток. И не наложително да бъдат в синьо.
               

Но пък към необятните дънки през уикенда бихме добавили и oversize суитшърт, още една спортна дреха, която от време на време носим елегантно даже и с миди пола. Въпреки че от време на време бихме заели този на гаджето, нямаше по какъв начин да не устоим на няколко модела, които открихме в (вижте ги в галерията ни!), тъй като през есента бихме ги комбинирали и с пай състезателен чеп и високи кецове.
               

Колкото до чантите, харесваме тези дребни и елегантни цветни чанти, които се открояват в street style тоалетите, само че подхождаме по-практично към динамичността на всекидневието със също толкоз настоящите tote bags, в които можем да събираме целия си свят. И безпорядък, другояче няма да е нашата чанта. 
               

Добра опция на огромните чанти са раниците, които се завръщат на стилната сцена. От една страна са извънредно положително и удобно решение, когато желаеме да носим доста неща със себе си, в това число и преносим компютър. От друга - могат да бъдат един добър пъстър акцент към спортно-елегантния ни аутфит. Точно като моделите Kanken на, които са обичани и на дребни, и на огромни.



И като приказваме за деловитост, прибавяме в листата обичаните си маратонки и по-точно този нов модел на, който открихме в, тъй като можем да ги носим тъкмо с някоя от миди роклите, за които споменахме нагоре. В същото време елементарно ги съчетаваме и с към момента модерните необятни панталони и бели тишърти, които са съвършени за един нехаен, само че моден аутфит. Моделът се и в черно и бяло, който пък е съвършен за стайлинга на тези от вас, които са почитатели на минимализма.



С поддръжката на

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР