Има много начини да се украси една торта. Могат да

...
Има много начини да се украси една торта. Могат да
Коментари Харесай

Как се прави украса за торта

Има доста способи да се украси една торта. Могат да се употребяват разнообразни плодове, целувки, шоколадови пръчици, смлени или цели части ядки, бисквити, бишкоти, декорация от карамел и по този начин нататък.

Всичко зависи от вашата фикция. Но въпреки всичко, в случай че се нуждаете от мъничко ентусиазъм, тук можем да ви предложим една лесна за осъществяване концепция.

Украса за торта с бисквити

След като сте приготвили тортата можете да извършите глазура от разрушени на сняг белтъци със захар. За задачата разбийте на сняг 3 белтъка с 3 кафени чашки захар.

Използвайте миксер, освен това на най-високите обороти. След към 5 минути към този момент ще имате гъст крем с който можете да намажете цялата торта. Сега тя е снежно бяло платно, върху което можете да деянията вашето творчество.

Набавете си една кутия кръгли шоколадови бисквити и пакетче разноцветни захарни пръчици. Внимателно, като употребявате изострен нож, разрежете кръглите бисквити, тъй че да се разполовят във формата на два идентични полукръга. Тези полукръгове ще използваме с цел да сглобим фигурки във формата на цвете върху бялата глазура на тортата.

Можете да разположите тези „ цветя “ по краищата на тортата, а празното място в средата да употребявате, с цел да „ напишете “ върху него някакво обръщение благодарение на цветните захарни пръчици. Друг вид е просто да посипете разноцветните пръчици, тъй че да получите хубав шарен резултат.

Време е да приготвим и бисквитените цветя. Поставете щипка разноцветни пръчици на мястото, където желаете да се появи цветчето. Те ще играят ролята на тичинките. Около тях би трябвало да наредите листата на цветето.

Вземете шест части от разполовените бисквити и ги подредете във формата на цветче. Можете да употребявате и повече от шест половинки, това зависи само от вашия усет.

По същия метод подредете и останалите бисквити, до момента в който по краищата на вашата торта не „ разцъфнат “ всички шоколадови цветчета. Украсете в допълнение с разноцветните пръчици.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР