Има много истории за безследно изчезнали хора. Някои са станали

...
Има много истории за безследно изчезнали хора. Някои са станали
Коментари Харесай

Известни актьори, музиканти и писатели, изчезнали безследно

Има доста истории за безследно изчезнали хора. Някои са станали известни точно поради мистериозното си изгубване. Но има и други, които са били известни, преди да се изпарят при странни условия.

Ето историите на артисти, музиканти и писатели, изчезнали мистериозно.

Джо Пихлър

Джо Пихлър е дете артист, прочут най-много с функциите си в Бетовен 3 и 4. Изчезва от родния си град на 5 януари 2006, когато е на 18 години. Вечерта отива да играе карти в дома на другар, а по-късно оставя няколко другари в къщите им и се насочва към дома си. Около 4 сутринта Джо организира чудноват диалог с приятеля си, в който е раздразним и приказва неясно през рев, преди да затвори. Това е последният път, в който някой го чува. На 9 януари колата му е открита изоставена край реката, като липсват единствено ключовете от нея и портфейлът му. Апартаментът му е отключен и със светнати лампи, открита е странна ръкописна записка. Властите считат, че се е самоубил, само че тялото му не е намерено.

Шон Флин

 Изчезнали безследно: Шон Флин Снимка: mysteriousuniverse.org

Шон Флин също е артист, липсващ при странни условия. Като артист остава в сянката на татко си, по тази причина пробва разнообразни други специалности. Постига огромни триумфи във фотожурналистиката, изключително във военни зони. През април 1970 година дружно със собствен сътрудник изчезва в Камбоджа при опит да направи близки фотоси на партизанските воини. Смята се, че са отвлечени, сходно на доста други публицисти, само че не е желан откуп, а телата не са открити, макар че са положени доста старания.

Кони Конвърс

 Изчезнали безследно: Кони Конвърс Снимка: mysteriousuniverse.org

Кони Конвърс е композиторка и певица, творила през 50-те години на предишния век. Въпреки че не е разбрана от съвременниците си, през днешния ден е считана за един от първите съвременни артисти композитори. През 1961 година се отхвърля от музиката, страда от меланхолия, алкохолизъм и здравословни проблеми. През лятото на същата година изпраща серия от писма до околните си, в които споделя, че е завършила с недоволствата и ще стартира начисто. Натоварва движимостите в колата си и изчезва от лицето на земята, като не са открити нито тя, нито колата.

Джим Съливан

 Изчезнали безследно: Джим Съливан Снимка: mysteriousuniverse.org

Мистериозно изчезва и известният музикант Джим Съливан. Когато кариерата му стартира да запада, той страда от меланхолия и алкохолизъм, бракът му се разпада. На 4 март 1975 Съливан потегля с колата си към Нашвил, където се надява да възроди кариерата си. Регистрира се в мотел в Санта Роса, Ню Мексико, а на другия ден е видян в ранчо на 40 км от там. Тогава е забелязан за последно. Колата му е открита в същото ранчо – заключена и изоставена, а в нея били парите, облеклата, китарата и кутия с непродадените му записи. Версиите са ликвидиране, похищение, че се е изгубил в пустинята и е починал. Не е открит макар интензивните търсения.

Ричи Едуардс

 Изчезнали безследно: Ричи Едуардс Снимка: mysteriousuniverse.org

На 1 февруари 1995 година изчезва английската рок икона Ричи Едуардс. Трябвало е да се качи на аероплан за Съединени американски щати, само че изчезва от хотелската си стая. Колата му е открита на 14 февруари до моста Севърн, свързващ Англия и Уелс. По време на следствието изникват голям брой странни улики и свидетелства, само че нищо не оказва помощ за намирането му. Не е открито и тялото на Едуардс, което би удостоверило версията за самоубийството му.

Оскар Зета Акоста

 Изчезнали безследно: Оскар Зета Акоста Снимка: mysteriousuniverse.org

Оскар Зета Акоста е американски юрист, политик и романист. През май 1974 се насочва към Месатлан, Мексико. Обажда се на сина си и му споделя, че ще се качи на лодка, цялостна с кокаин, след което изчезва. Версиите са доста – политическо ликвидиране, ликвидиране от наркотрафиканти, свръхдоза опиати, само че тялото му не е намерено. Има и версии, че е останал в Мексико, загърбвайки досегашния си живот, както и че се е преместил в Маями, само че не са потвърдени.

Барбара Нюъл Фоле

 Изчезнали безследно: Барбара Нюъл Фоле Снимка: mysteriousuniverse.org

Барбара Нюъл Фоле се счита за талант. Написала е първия си разказ през 1927, когато е единствено на 12. Две години по-късно написа и втория. Но тогава нейният татко, с който е доста близка, изоставя фамилията си поради друга жена. Младата писателка е съкрушена. На 7 декември 1939 Барбара излиза от къщи след кавга със брачна половинка си и в никакъв случай не се връща. Съпругът изчаква цели две седмици, до момента в който я разгласи за изчезнала, мислейки, че тя ще се върне през това време. Не са открити никакви следи от младата писателка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР