Има хора, които са лесни за обичане. При други фазата

...
Има хора, които са лесни за обичане. При други фазата
Коментари Харесай

Три пъти помислете, преди да започнете отношения с тези три зодии


Има хора, които са лесни за обичане. При други етапа на срещите и възможните любовни връзки се развиват надалеч по-сложно и грапаво. Докато в остарялата връзка са ви засипвали с похвали и дарове, новата ви тръпка се държи по-хладно и резервирано. Възможно е това да не се дължи на неналичието на интерес, а на зодията. Ако нямате предпочитание и самообладание да поддържате връзка от вида „ едно напред – две обратно “, помислете си доста добре,  преди да се впуснете в интимни връзки със следните три зодиакални знака.

Водолей

Ако през днешния ден попитате един Водолей какво чака от съвършената връзка, той сигурно ще има подготвен отговор. Проблемът е, че на следващия ден този отговор може да звучи напълно друго. Защото Водолеят се рее през живота като безгрижен дух и не обича да се сблъсква със суровата реалност. Противоположният пол го притегля, само че постоянно по нов метод. Предпочита да не се обвързва, само че хубавото е, че най-малко на приятелката му няма да й е скучно с него!

Риби

На Рибите им се носи славата на непоправими романтици. Проблемът е, че в никакъв случай не смъкват розовите си очила и когато след няколкомесечна връзка всекидневието ги погълне, стартират да се оглеждат за други, които да накарат сърцето им да забие учестено и в корема им да запърхат пеперуди. Нищо чудно, че Рибите са измежду зодиите, които могат да обичат по едно и също време повече хора.

Телец

Телецът има високи условия освен към себе си, само че и към връзката си. Това, дружно с неговата импулсивност и припряност, образува взривоопасна примес. Който се влюби в Телец, би трябвало да се научи да приема тези негови качества.

Източник: obekti.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР