Има хора, които изпитват силна потребност да общуват с някого,

...
Има хора, които изпитват силна потребност да общуват с някого,
Коментари Харесай

Призоваване на духове

Има хора, които изпитват мощна нужда да поддържат връзка с някого, който е към този момент умрял. Обикновено желанието им е да се свържат с обичан човек, който са изгубили посредством физическата разлъка на гибелта. Други пък желаят да дадат израз на своя интерес и любознание по тематиката, като намерят метод за контакт с души в отвъдния свят. Когато човек има желание да се свърже още веднъж с духа на някого и копнее да усети наличието му, може да употребява някои известни способи за връзка с мъртвите.

По думите на доктор Реймънд Мууди, който е експерт-езотерик и има дългогодишна процедура в проучването на отвъдния свят, съществува изпитана техника, която се е употребила от антични времена насам. Тя е служила на отдадените, които са желали да получат привидение. Говори се, че Нострадамус си е служил с този метод, когато изпадал в трансцедентално положение и е предсказвал бъдещето.

За да извършите ритуала, ви би трябвало просто огромно огледало, както и да спазите някои елементарни условия, с цел да си гарантирате позитивното и сполучливо осъществяване на нужните условия за контакт. По-долу ще прочетете лист, който би трябвало да бъде следван, в случай че желаете да се подготвите и да опитате да осъществите връзка с мъртвите.

 Къща на духове

1. За да получи просветление и освобождение на мозъка, човек би трябвало да се въздържа от консумирането на храни, които съдържат млечни артикули и кофеин, в деня преди да се състои срещата с духа на умрял. Плодовете и зеленчуците се предлага да се подготвят допустимо най-просто, а даже да се ядат и сурови.

2. Когато се пробвате да се свържете с мъртвите души, би трябвало да се усамотите в най-тихата част на дома си. Часовниците и бижутата е наложително да бъдат свалени. Препоръчително е да се облекат в този ден необятни облекла. Релаксацията е основно разбиране за тези, които желаят да се свържат с умрял дух. Разсейването, което може да настъпи от работата на часовници или телефони, би трябвало да бъде предотвратено. Нужна ви е цялостна тишина, която да обгръща помещението, където се намирате. Следващата стъпка е да поставите огромно огледало, което да стои пред вас. То би трябвало да е под подобен ъгъл, че да се подсигурява удобството ви по време на призоваването.

3. Ако имате проблеми с постигането на отпуснато душевно положение и обособяване на съзнанието, то може да потърсите особено " подкрепление ", като съзерцавате одухотворена картина или като слушате успокояваща музика. Тези техники ще ви разрешат да достигнете подобаващата конфигурация на духа и себеусещане на момента, които да ви оказват помощ да се подготвите за този тип контакт.

4. Ако се пробвате да се свържете с съответен, обичан човек, би трябвало да се обкръжите с някои от неговите фотоси, както и с негови персонални движимости. Докосването на обектите ще ви придвижи по-близо до оня, който се пробвате да наградите и желаете да ви се яви. Някои от обичаните, персонални продукти, на които ще се спрете в избора си, могат да бъдат фамилни филми, фото албуми, остарели писма, чаши, парче от дреха. Трябва да подберете някакъв предмет, водени от критерия, че той е директно обвързван с опцията да бъдат провокирани усеща или мемоари у духа, който призовавате.

 Духове

5. Запалете свещ и я сложете зад вас. Трябва светлината в стаята да е слаба. Смята се, че на здрачаване е най-хубавото време, с цел да поддържате връзка с мъртвите. Тогава доста хора трансформират биоритъма си и изпадат в друго положение на тяло, душа и разум. В такива моменти на съзерцаване съзнанието ни стартира да действа в действителност още по-трескаво и интензивно. За да наградите духа на умрял, може и да наредите към себе си дребни свещи.

6. Когато сте подготвени да отправите взор върху огледалото, би трябвало да се намирате в оптимално комфортно състояние. Ще би трябвало да гледате в него, без да се пробвате да фиксирате нещо съответно с взора си. Подходът ви на съзерцаване би трябвало да бъде, сякаш се пробвате да видите нещо, което се намира надалеч от погледа ви. В този миг може да започнете да чувствате изтръпване в пръстите си.

7. Огледалото може да наподобява помътняло след известно време. Някои хора споделят, че става доста по-тъмно на цвят. Когато светлосенките по него не наподобяват по този начин ясни както преди, то към този момент сте подготвени да изпитате прекарването на контакт с мъртвите.

8. Пълното безмълвие към момента би трябвало да бъде непокътнато. Позволете си да видите облиците, които се появяват пред вас в рамката на огледалото (ако имате шанс да изпитате тази фаза). Изображенията, които може да срещнете с образното си усещане, настроено и съсредоточено за действие на друга периодичност, евентуално няма да избледнеят за към минута.

Някои хора са в положение да съзерцават върху появили се картини релативно по-дълго - към 10 минути, само че това умеене може да отнеме известно време, с цел да се развие. Понякога може да не видите нищо съответно, само че вместо това да чуете гласа на обичания си човек. Повечето изпитали този способ признават, че фактически са почувствали наличието на дух.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР