Има голяма заплаха за националната сигурност, като се компрометира изборния

...
Има голяма заплаха за националната сигурност, като се компрометира изборния
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Гешев няма ход, изчерпан е

" Има огромна опасност за националната сигурност, като се компрометира изборния развой. Бойко Борисов ескалира обществените подозрения в резултата на изборите. Той прави като Тръмп. Същото прави и Натаняху в този момент в Израел. Това са самовлюбени диктаторски видове, приватизирали властта в собствен обществен интерес. Борисов може да компрометира изборите на 11 юли. Това е голяма опасност а националната сигурност. Той може да изкара на улицата момчетата с челни фланелки ".

Това сподели по 7/8 ТВ Бойко Ноев.

Ето и останалата част от казаното от Ноев, показана от Фрог нюз.

" Борисов го питат за Мата Хари, той споделя, че е евроатлантик. Не може да криеш неистини и всевъзможни други извращения на публичния морал зад евроатлантизма. Хора, мошеници, шмекери, които приказват като бранители на евроатлантизма, нанасят вреда върху общественото усещане за нашата общественост. Мата Хари е НАТО. Това е, което се получава най-после. Ние сме при започване на края. Тези, които отидат в Народното събрание, би трябвало да сложат края.

Няма кой да ни освободи, в случай че ние самите не се освободим от мафията. Това е най-големият проблем за нашата национална сигурност. Съединени американски щати направиха някаква форма на поддръжка, само че ние би трябвало да си свършим работата.

Голяма е външната мощ. Тя е огромна и в ръководството на световните парични направления. Те /бел. ред. САЩ/ споделят, че у нас има корупция и това не им харесва. Те вкарват съответните ограничавания. Затова тези, които споделят, че американците се намесват във вътрешните ни работи, не са прави. Важно е, че показаха тези фигури. /бел. ред. Делян Пеевски, Илко Желязков, Васил Божков/. Важно е, че те не пожелаха да се срещнат с Иван Гешев. Това беше покана той да си върви. Само един човек има в страната, който е водач на партия и това е Бойко Борисов.

Всички приказваме за Пеевски, в този момент той е неприятният. Миналата година Борисов уволни трима свои министри- Младен Маринов, Караниколов и Владислав Горанов, като изясни, че са свързани с Пеевски. Младен Маринов води листата на ГЕРБ в София-област. На тях не им пука. В редиците на ГЕРБ има положителни хора. В тях има надълбоко отчаяние, изключително тези на по-високи равнища, които са се жертвали за Борисов. Те в този момент са заменени от едни комсомолци, които са се продали, все едно са си купили фабрика на 10-ти ноември.

Действията на служебното държавно управление са стъпка в вярната посока. Но това напълно не е задоволително. Разбираме, че в Правителствена болница и „ Автомагистрали “ не желаят да си вървят.

Иван Гешев няма ход. Той от дълго време е привършен. Оставят се и следи за закононарушения. Но имам обосновани догатки, че Иван Гешев взе участие в прикриване на престъпения. Гешев и Цацаров са персонално намесени в даване на Интерпол на подправени имена на руснаците, които са били у нас. За Гешев не зная дали освобождение е да си подаде оставката и да отиде в забвение или да попадне под ударите на закона.

Ако създадете предприемчив комитет за издигане на Бойко Рашков за основен прокурор, може да ме пишете в инициативния комитет.

Рашков се е хвърлил да води тежка борба. Той водеше такава в качеството като началник на Бюрото за надзор на СРС. Депутатите тогава го гледаха с подигравка в Народното събрание и люпеха семки. Той би трябвало да бъде подсилен от всички почтени хора, както и другите дейности за разглобяване на кабинета.

Бойко Борисов се е натрапил на тази среща в американското посолство. Той не може да влезе с щурм. Но той отива там като човек, посочен с половин уста в документа на Съединени американски щати. Ако той се размине единствено с оставка и отиване в небитието, ще има огромен шанс. Но той съгласно мен ще носи отговорност. Тази корупция, тези милиарди - няма по какъв начин да не носиш отговорност. Той обясняваше по какъв начин в качеството му на министър председател, дежурният от Министерство на вътрешните работи го буди да му рапортува всичко. Този човек сподели, че е научил за съветските шпиони от медиите. Да не приказваме за къщата в Барселона и за Мата Хари.

За да влезе някой в листата по закона „ Магнитски “, би трябвало да има изрично обстоятелства и данни. Трябва да може това нещо да издържи в съда. Досега Съединени американски щати нямат изгубено дело. Няма по какъв начин това да бъде единствено на медийни изявления. Стефан Янев бе спестовен в оценките си за разрухата, която те са заварили. Борисов е работил директно с началниците на служби, той ги е привиквал в сряда с основния прокурор. Там Гешев му споделя: „ Шефе “. Това е огромна вреда за България.

Това, което съм видял и зная за себе си беше документ, който носи атрибутите на ДАНС. Там се проучват мои участия в медиите, има информация за мои пътувания. Има изготввител на тази информация. За това съм написал публично писмо до новия ръководител на ДАНС и чакам отговор кой е поръчал този материал. Зная за себе си, че съм подслушван, само че не съм го видял.

За Движение за права и свободи има съществени последици, откакто сложиха под подозрение резултатите на финансовото министерство на Съединени американски щати. Заемайки тази позиция, Движение за права и свободи влиза в една тежка изолираност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР