Има една голяма опасност и тя е свързана с липсата

...
Има една голяма опасност и тя е свързана с липсата
Коментари Харесай

Ивайло Нойзи Цветков: Бих искал да видя едно по-събудено, освен модернизирано общество

Има една огромна заплаха и тя е обвързвана с неналичието на цивилен надзор върху това, което става в политическия живот. Второ – виртуализация на политиката – тя е като че ли нещо, което се случва някъде там, по малкия екран, а тя визира всеки човек. Затова е фиктивен така наречен цивилен надзор, бих желал да видя едно по-събудено, с изключение на осъвременено общество. Трябват държавнически решения. Това съобщи Ивайло Нойзи Цветков.

Беше ясно още от преди изборите, че 70% от българите желаят смяна, няма никаква изненада и виждаме през днешния ден изборните резултати. 70% са разцепени на доста разнообразни участници. Трябва да се случи модернизацията на тази страна, сподели Мирослав Севлиевски.

Всичките 3 милиона, които излязоха да гласоподават, и тези 3, които не излязоха, и тези от чужбина, които за първи път са толкоз доста, съгласно мен желаят смяна, сподели Мартин Захариев

„ Ние сме в навечерието на един развой на смяна. Затова ги вършим тези избори, с цел да има някакъв напредък. Зад ъгъла стоят милиарди, светът тича със 100 км напред. България би трябвало да върви с темповете на света. Ако няма държавно управление, в държавната администрация 3 до 6 месеца няма да свършат никаква работа. Половината бизнеси са пред закриване – хотелиерство, ресторантьорски. Хората и бизнесът желае отговорно ръководство “, сподели Мартин Захариев.

Не съм сигурен, че може да се обобщава в смисъл, че всички желаят смяна. Защо? Защото политиката не може да бъде общото предпочитание да бъде антитетично по изискване, т.е. да се базира на антитеза. Ние видяхме, че самият митинг се разцепи на няколко типа митинга – партии и формирания, които нямаше по какъв начин да разделят един площад и това го виждаме и в този момент като показване в Народното събрание. Въпросът е какво се прави и кой какво ще даде. Каква е концепцията. Тоест, да се огледа като теза, а не като антитеза и най-много да се обърне внимание на форсмажора, на икономическата рецесия, да се види какво вършим с бизнеса, тъй като бизнесът изнемогва, в това число дребният и дребният бизнес, който е мотор на стопанската система, съобщи Ивайло Нойзи Цветков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР