Партиен разбор на загубата в БСП. Корнелия Нинова събира днес

...
Партиен разбор на загубата в БСП. Корнелия Нинова събира днес
Коментари Харесай

Местните структури на БСП се събират за анализ на отминалия вот

Партиен анализ на загубата в Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова събира през днешния ден на " Позитано " 20 локалните структури за разбор.

Седмица след вота в Българска социалистическа партия въпросът за отговорността занапред ще се разисква. А мненията бяха разграничени.

" Доста слаб резултат, само че вървим напред, по тази причина се събираме да си поговорим ", съобщи Лъчезар Предоев – регионален координатор на партията във Видин.

Снимка: btvnovinite.bg

Според него Корнелия Нинова те би трябвало да подава оставка. Досега не сме имали по добър ръководител, съобщи той.

" Трябва да имаме управление което да ни събира, а не да ни дели, а настоящето ни разделя ", счита обаче Здравко Кънчев - регионален координатор на Българска социалистическа партия - Габрово.

Снимка: btvnovinite.bg

Част от структурите пък смятаха, че срещите през днешния ден са доста закъснели.

" Въпросът с оставката се разяснява доста. Аз считам, че това е персонален акт на индивида, който е подава. А носенето на отговорност да е на всички равнища в партията ", съобщи Марияна Бояджиева – координатор във Велико Търново.

Снимка: btvnovinite.bg

Срещите на Корнелия Нинова с актива не престават и следобяд, а другата седмица се чака и съвещание на Националния съвет. На него за пръв пък управлението ще се събере лице в лице и ще взема решение дали да желае още оставки или не.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР