Футболните емоции през седмицата продължават с реваншите от 1/4-финалите в

...
Футболните емоции през седмицата продължават с реваншите от 1/4-финалите в
Коментари Харесай

"Манчестър Юнайтед" - "Гранада" на живо по bTV Action

Футболните страсти през седмицата не престават с реваншите от 1/4-финалите в Лига Европа. Тази вечер ще станат ясни имената на четирите тима в борбата за трофея.

" Манчестър Юнайтед " направи огромна крачка към полуфиналите след победа с 2:0 над " Гранада " преди седем дни. Играчите на Оле Гунар Солскяер са в приповдигнато въодушевление и след триумфа с 3:1 над " Тотнъм " през уикенда, само че ще се нуждаят от цялостната си готовност, с цел да довършат започнатото против испанската изненада.

Вероятно мениджърът Солскяер ще направи много промени в състава, като пусне на терена футболисти, които по-рядко играят, само че пък " алените дяволи " би трябвало да внимават да не подценят " Гранада ", който впечатлява със смелата си игра в Лига Европа. Срещата е от 22 ч. директно по bTV Action.
Снимка: Reuters
По същото време на платформата VOYO.BG " Виляреал " се изправя против другата огромната изненада в шампионата - " Динамо " Загреб, който в предходния кръг отстрани " Тотнъм ". " Жълтата подводница " завоюва първия мач с 1:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР