Има доста пострадали полицаи. В момента обобщаваме колко са точно,

...
Има доста пострадали полицаи. В момента обобщаваме колко са точно,
Коментари Харесай

Главсекът на МВР: Безпрецедентната атака е режисирана със знанието на организаторите НА ЖИВО

Има много потърпевши служители на реда. В момента обобщаваме какъв брой са тъкмо, какво им им е положението. Всички бяха очевидци на каква невиждан напън, на каква офанзива бяхме подложени. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Вследствие на хвърлените по тях самоделни взривни устройства, това не са пиратки, както някои ги изкарват. Те са специфични направени бомбички най-често се употребяват от футболни почитатели по футболни мачове, акцентира основният секретар.

Това са представители на разнообразни клубове. Ще се въздържа да посочвам към кои принадлежат те. За нас е ясно кои са хората, кой ги провежда. Мога да ви кажа, че това е безусловно режисирано. Това е предстоящо. Те имат доста добра подготовка, сподели Иванов.



Опитваме се да запазим мира, да се държим по най-хубавия метод. Днес всички прекалиха, търсят кръвта, пробват да я получат. Няколко пъти опитахме да предотвратим това, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Бях в палатките лагери. Там в действителност има бомби. Ще го потвърдим със записи. Ще действаме по този начин, както ни разрешава закона, заяви той.



Предварителна информация, че се приготвят такива дейности имаше - ненапразно предприехме ограничения да има засилено наличие. Но бяха взети ограничения да не се влиза в спор. Ние не сме стигали до палатките.

Искам да ви кажа, че слушах по този начин наречените уредници, всички се разграничаваха, само че това няма по какъв начин да стане без тяхно познание. Да не се пробват да заблуждават никой.

Не желая да споделят отровното трио, или някой различен. само че всички които се мъчат да се причислят към уредниците, това няма по какъв начин да стане без тяхно познание.

Водното оръдие има за цел да резервира живота на полицейските чиновници и да бъде прекъснато грубото нарушаване на публичния ред. По добре е да използваме едно водно оръдие, в сравнение с да пожертвам живот на служителите на реда, и те имат фамилии, които ги чакат да се приберат у дома.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР