Има безброй видове спътници, които могат да превърнат всяко пътуване

...
Има безброй видове спътници, които могат да превърнат всяко пътуване
Коментари Харесай

Проклятие или благословия са спътниците в колата?

Има безчет типове спътници, които могат да трансфорат всяко пътешестване в фантазия или призрачен сън. Актуално изследване на веригата бензиностанции HEM разкрива кои качества немските водачи ценят изключително у своите пасажери.

Повече от един на всеки двама водачи (54 процента) прекарват по-голямата част от времето си сами в колата. 77 % от интервюираните биха желали да трансформират това и биха желали да имат сателит до себе си. Членовете на фамилията биха били идеалният сателит за 17 % от участниците в изследването, до момента в който съвсем всеки втори (45 процента) би предпочел да прекара пътуването с колата дружно с колегата си.

Въпреки това, към един на всеки четирима души (23 процента) избират да се насладят на времето си в автомобила без пасажер. Докато за някои водачи техният сътрудник в живота е обичан сателит, за други те съставляват безспорен призрачен сън при шофиране - повече от един на всеки трима (36 процента) считат по-добрата си половина за най-лошия пасажер, следван от личните си родители (21 процента), децата (десет процента) или свекъри (седем процента) и другари (седем процента).

За повече от един на всеки двама души (53 процента) всезнайките и критиците са тези, които считат че биха се справили по-добре с всяко паркомясто или биха могли да отгатнат задръстването от километри. Почти един на всеки трима души (30 процента) също считат страхливците, които обичат да натискат въображаемата спирачка или да се държат крепко, за изключително досадни.

Също толкоз непопулярни за някои водачи са пушачите (21 процента), бърборещите непрестанно (14 процента) и wannabe диджеите, които пускат музиката, без да бъдат помолени (13 процента). В края на краищата, всеки пети човек (20 процента) е корав, когато кара и не разрешава на пасажерите си да го безпокоят.

За 33 % от участниците в изследването опитните притежатели на шофьорски книжки са известни спътници. Но в трафика освен техническите умения зад кормилото са от голяма важност: когато става въпрос за благосклонността на лидера, съгласно 40 % от интервюираните, хората, които основават въодушевление, също имат преимущество. Добрите диалози също се смятат за изключително значими от 50 % от интервюираните - в последна сметка не се броят единствено километрите, само че и качеството на времето, прекарано дружно.

В допълнение към заниманието, пасажерите оферират още едно преимущество: съвсем всеки трети водач (32 процента) обича да употребява човешка помощ при паркиране, когато паркира или напуща място за паркиране и моли спътника си да излезе за малко, с цел да покаже пътя към мястото за паркиране.

В ролята си на пасажер 79 % от интервюираните избират водач, който е сигурен, спокоен и деликатен. Независимо дали са втори водач или капитан - германците несъмнено са любимците в пътния трафик: 81 % от участниците в изследването избират сами да седнат зад кормилото. За разлика от това, единствено към един на всеки пет души (19 процента) се усеща най-удобно на пътническата седалка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР