Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Ако перифразираме думите на Архимед,

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Ако перифразираме думите на Архимед,
Коментари Харесай

Новата разменна валута

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване
Ако перифразираме думите на Архимед, в новата цифрова действителност те биха звучали по този начин: " Дайте ми задоволително данни и ще повдигна Земята. " Данните се трансфораха в най-скъпата модерна валута, която задвижва целия маркетинг бранш. Макар и толкоз значима за бизнеса, подробна информация за информационния пазар в България рядко може да бъдат открита на едно място. Решихме да променим това.

Кръстихме първото ни маркетинг издание KMarketing Factbook с готовност то да се трансформира в годишен указател за промишлеността. От него ще получите систематизирана информация за участниците в самобитния маркетинг триъгълник - организации, медии и клиенти (както постоянно назовават фирмите, които влагат в комуникации). За четвърта поредна година представяме класацията на най-големите информационни организации на пазара. Този път тя е малко по-различен формат, който отразява измененията в бизнеса им. В изданието ще прочетете още кои компании влагат най-вече в телевизионна реклама и кои медии притеглят максимален дял от бюджетите им. Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на онлайн рекламата в България, която, в случай че следва световната наклонност, след няколко години е евентуално да притегли повече вложения от малкия екран.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Всички тези данни обаче не биха имали смисъл, в случай че не бъдат сложени в подтекста на държанието на потребителите. За техните нови привички и желания може да прочетете тук. Така затваряме кръга на данните за информационния пазар, които се явяват и завършек на дебютното издание на KMarketing Factbook. Използвайте по предопределение, тъй като данните са познание, а знанието - мощ.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР