илюстрация БулфотоОколо 08:00 часа миналия петък на бул. «Константин и

...
илюстрация БулфотоОколо 08:00 часа миналия петък на бул. «Константин и
Коментари Харесай

Варненски рокер не прецени скоростта и падна на пътя, после заразя спътницата си и избяга

илюстрация Булфото

Около 08:00 часа предишния петък на бул. «Константин и Фружин» във Варна, лидерът на мотоциклет «Сузуки» В.К. (29 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и пада на платното за придвижване, описаха от полицията.

След произшествието мъжът напуща мястото. Вследствие на случая е потърпевша жена, возеща се на транспортното средство (25 г.), прегледана е и освободена за домашно лекуване с контузни пострадвания. По-късно, лекарска помощ е потърсил и лидера на мотоциклета, който е получил фрактура на пета и фрактура на два пръста на дясно ходило. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В събота пък, към 20:15 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо Ботев», е лидерът на мотоциклет «Ямаха» М.А. (34 г.) от Варна, по време на придвижването си, губи надзор, пада на платното за придвижване и се блъска в бордюр. Вследствие на случая мъжът получава фрактури на дясна китка и лява предмишница, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

Както „ Петел “ към този момент заяви, безусловно минути по-късно, към 20:25 часа, на кръстовището на бул. «Приморски» и ул. «Граф Игнатиев», лидерът на мотопед «Пежо» М.Х. (53 г.) от гр. Варна, по време на придвижването си, застига и блъска автомобил, който е спрял на пешеходна пътека. Вследствие на случая мъжът получава фрактури на лява и дясна подбедрици, като е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР