Илон Мъск заяви, че Twitter задържа“ рестартирането на платения му

...
Илон Мъск заяви, че Twitter задържа“ рестартирането на платения му
Коментари Харесай

Мъск отлага платената отметка за Twitter

Илон Мъск съобщи, че Twitter „ задържа “ рестартирането на платения му проект за инспекция на акаунта заради продължаващи опасения за показване под непозната идентичност в платформата на обществените медии.

„ Отлагаме повторното пускане на Blue Verified, до момента в който има огромна убеденост за прекъсване на имитирането “, написа Мъск в туит. „ Вероятно ще употребява друга цветова инспекция за организации, в сравнение с за физически лица. “
-->
Решението идва, откакто първичното внедряване на платения проект за инспекция на Мъск по-рано този месец докара до голям брой сметки, представящи се за марки и високопоставени фигури, причинявайки безпорядък в платформата и водещо до приключване на основни рекламодатели. Отметката от дълго време се употребява за потвърждаване на достоверността на държавни чиновници, видни персони и публицисти.

Мъск сподели предходната седмица, че неговият абонаментен проект Blue за $8 на месец ще бъде още веднъж наличен на 29 ноември, само че изказването му в понеделник вечерта допуска, че датата няма да бъде спазена. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР