Илон Мъск обяви днес, своите планове да въведе възможност за

...
Илон Мъск обяви днес, своите планове да въведе възможност за
Коментари Харесай

Изненада от Мъск. Нови функции в наследника на Туитър

Илон Мъск разгласи през днешния ден, своите проекти да вкара опция за гласови и видео позвънявания на онлайн платформата си Екс (X), известна по-рано като " Туитър " (Twitter), съобщи ДПА. 

Новата функция ще бъде налична на айфони и смарт телефони с операционна система " Андроид " (Android), както и на лични компютри и компютрите " Мак " (Mac) на " Епъл " (Apple), уточни Мъск, допълвайки, че няма да е належащо въвеждане на телефонни номера. Платформата Екс е като " международен телефонен справочник ", написа милиардерът. 
-->
Съобщението е в синхрон с проектите му да преобрази " Туитър ", който купи за към 44 милиарда $, в Екс - " приложение за всичко ". 

Подобно универсални приложения са известни в Китай, където хората да вземем за пример употребяват " УиЧат " (WeChat) за всичко - от образуване на задания до парични преводи.

С въвеждането на гласови и видеоразговори, милиардерът ще навлезе на пазар, на който към този момент работят " УатсАп " (WhatsApp), " Facebook Месинджър " (Facebook Messenger), а на всички устройства на " Епъл " компанията предлага личната си услуга " Фейстайм " (Facetime).

Мъск в началото не даде детайлности по кое време новата функционалност ще стане налична и дали с нея ще бъдат свързани спомагателни разноски. 

Откакто предприемачът закупи платформата през октомври предходната година, рекламните й доходи спаднаха на половина, като той се концентрира повече върху бизнеса с абонаменти. Не е ясно и по какъв начин ще бъде контролиран въпросът със отбраната от " спам позвънявания ". В Екс потребителите нормално следват голям брой хора, компании и организации, които не познават персонално. Напоследък се оповестява за опити на онлайн нарушители да се свързват с консуматори през подправени профили на известни марки като да вземем за пример самолетни компании, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР