Илиана Раева стана поредната родна знаменитост, която коментира побоя над

...
Илиана Раева стана поредната родна знаменитост, която коментира побоя над
Коментари Харесай

Илиана Раева гневна на коментарите за Диана Димитрова

Илиана Раева стана следващата родна звезда, която разяснява побоя над актрисата Диана Димитрова. Тя пусна статус във " Facebook ", в който написа, че сигурно нападателят е провокиран, само че нищо не оправдава насилието над жена.

Публикацията си Раева е озаглавила " Планетата на окрите ".
Ето какво написа тя:

Направо ми е жалко да разясня, само че чета изявления от психолози, фейсолози, известни и незнайни персони, дами и мъже във връзка абсурда и побоя над актрисата Диана Димитрова.

Със сигурност побойникът е провокиран. Но няма предизвикателство, което може да оправдае побой над жена. Има си способи да отговориш и това не е боят!

Чета и откровено се отвращавам от злорадството, главно от дами, несъмнено, има и удовлетворен брой мъже, само че е и разбираемо.

Хората са толкоз озверели, толкоз са нападателни, че една такава история е обикновено да отприщи тази вълна от рецензии към жертвата.

Що за мъж си да пребиеш/набиеш жена? Както и да те е провокирала. Ние живеем в традиционен свят, повече в сравнение с е възможно, само че насилието върху слабия пол е гнусна комплексарщина и изтощение. Още по-отвратително е обаче, по какъв начин множеството оправдава това.

Тук въобще не разясня тематиката моралът на жертвата, дейностите и, реакциите и. Тя задоволително е била осъдена от метода, по който е била отхвърлена. Но да бъде бита и то пред очевидци, които са си кютали и не са взели отношение… Ами безумно е.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР