Или защо никога да не подценявате тази зодия в любовта!Познаваме

...
Или защо никога да не подценявате тази зодия в любовта!Познаваме
Коментари Харесай

Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

Или за какво в никакъв случай да не подценявате тази зодия в любовта!

Познаваме Телците като земни, практични и доста упорити. Обичат положителната храна, а от време на време са и много мързеливи.

Не се приказва доста обаче за Телците като любовници – а истината е, че хората от този знак имат такава преданост, каквато никоя друга зодия не може да конкурира!  В това отношение с тях могат да се съпоставят само Скорпионите.

Когато един Телец срещне половинката си, няма нещо на света, което не би дал или пожертвал в името на връзката. Човекът, който прави Телеца благополучен, ще се радва на непоклатима преданост и лоялност. Телецът е безрезервен, а също по този начин и доста непрекъснат в възприятията си.

С мъж от зодия Телец няма причина да си занимавате мозъка с въпроси дали не се заглежда по други дами. Телецът е правилен и рационален. Той твърдо има вяра, че не си коства да заплашва една постоянна и удовлетворяваща връзка с импулсивни залитания.

Телците са доста етични и в никакъв случай не вършат нещо на половина.

Впрочем, те са такива във всяка една сфера на живота си, в това число в работата си. Нямат навика да дават обещание нещо, а по-късно да не помнят. Много са съзнателни към поетите отговорности и не имат вяра, че има смисъл нещо да се прави “пет за четири ”. В персоналните връзки е безусловно същото, тъй като един път решат ли, че нещо или някой си коства, те влагат цялата си сила, с цел да може нещата да се получат, и на драго сърце биха носили обичания човек на ръце.

Прочутият Телешки дебелоглав има и добра страна.

Телците имат неприятна популярност поради ината си. Наистина, тази линия от характера им постоянно работи против личните им ползи. В други случаи обаче, може да бъде най-голямата им мощ. Защото другата страна на ината се назовава непримиримост. Телците са непоклатими, когато желаят нещо, когато имат вяра в нещо, когато обичат и когато имат ясна цел. Тогава са подготвени, в случай че би трябвало, да се изправят сами против целия свят, с цел да се борят за своето, и окото им няма да трепне.

И най-после, Телците надълбоко в себе си са любящи, нежни и мощно сантиментални хора. Да не забравяме, че знакът е ръководен от Венера, което прави Телеца познавач на всичко хубаво, рафинирано и носещо наслаждение. Хората от тази зодия са ценители на хубавата храна, на музиката, на положителното вино. С тях можете да очаквате прелестни сантиментални вечери, както и великодушни дарове.

Затова, в случай че имате в живота си Телец, оценявайте неговата честност и това, че е непреклонен в любовта и поддръжката си към вас! Да, от време на време неговото твърдоглавие ще ви къса нервите, само че това е нищо в съпоставяне със стабилността, която половинката ви Телец може да ви предложи. А това е нещо, което срещаме задоволително рядко.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР