Иде Видовден за слугинажа, кой знае защо изживяващ се като

...
Иде Видовден за слугинажа, кой знае защо изживяващ се като
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Иде Видовден за слугинажа, кой знае защо изживяващ се като „политически елит“

„ Иде Видовден за слугинажа, кой знае за какво изживяващ се като „ политически хайлайф “. Иде Видовден за придворната им социология, която отново се провали и даже не мери в сондажите цяла българска партия, която влезе в Народно събрание („ Величие “). “ Това написа във фейсбук журналистът Недялко Недялков.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Провалихте се, не разбрахте ли, че народът ви изиска оставката на всички?! Уволни ви.

Хората са погнусени от вас.
И от сглобките ви.

ЦИК сподели по кое време ще разгласи имената на новите 240 депутати (ВИДЕО) 10.06.24 14:58 Недялко Недялков: Иде Видовден за слугинажа, кой знае за какво изживяващ се като „ политически хайлайф “ 10.06.24 14:57 НА ЖИВО: Христо Иванов подаде оставка. Отказа се от депутатското си място 10.06.24 14:48 Провалите, загубите и издънките след изборите за Европейски парламент  10.06.24 14:43 Forbes: Украйна може да е блъснала втори съветски Су-57 10.06.24 14:37

И от „ спечелилия “ ГЕРБ (с 23% от общо 30% гласували), и от авариралите харвардски измекяри, и от Българска социалистическа партия (Корнелия има колкото Слави, само че още се изживява като водач на лявото), и от…
А вие се криете като мишки и нямате очи да излезете и да се извините, че девалвирахте дефинитивно партийната народна власт у нас.

Нали сте евроатлантици, бре – вижте „ вашият “ Макрон по какъв начин на петата минута след вота разпусна Народното събрание и пое отговорност.

Вижте Белгия – държавното управление стремително се омете, без да чака „ окончателните данни “…
Къде са Борисов, Кирил Петков, Бойкикев, Пеевски, Корнелия? А патеричките Ваня Григорова и Пепи Москов – Белото, които съгласно платената социология бяха „ на косъм “ от прага?
ГЕРБ спечелили…
С една четвърт от една трета дали своят вот.
Пирова победа.
Ще имат с към 200 000 гласа по-малко от предишния път.
Загубиха, за следващ път, безславно София.
Рая Назарян и Георги Георгиев водачи на листи?!
Тия са известни единствено във входа си, а и там не е несъмнено.
Безлични служители, кариеристи, акламатори на вожда.

Борисов продължава да си има вяра, че действителността се изчерпва с проведените агитки, които му пляскат в провинциалните читалища.
ГЕРБ падна под „ Величие “ на вота в чужбина?! С какви очи ще вършат държавно управление?

А Кикитата? С над 300 000 гласа надолу. Крепят се единствено поради измамата с машините. Тяхната Сиела ги крепи, без мадуровките са навън, това е бруталната истина.
Но няма оставки, няма понасяне на отговорност. Щели да бъдат „ непримирима съпротива “. И считат, че с тия банални заявления ще спасят неспасяемото си състояние.

И „ Възраждане “ се оказаха балон, другия пък подполковникът като нищо ще ги омете. Няма по какъв начин да е другояче – хората са интуитивни, усещат, че Костадинов е на каишка в Банкя и гласоподава с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Какво стана с референдума за еврото? Защо не изкараха електората си на митинги? Нали се клеха, че няма да позволен демонтажа на ПСА? Клеха се, ама…в слушалката им шушукат друго.

Вятър и мъгла е всичко, пунта мара, омерта, ала-бала, схеми на Галя от посолството…, каквато желаете синонимия използвайте, народът е умен и го проумява.
Единственото избавление за цялата клика е да се сглоби в постоянен кабинет, с цел да оцелее. Иначе, при нови избори след три месеца, ще гласоподават към този момент има-няма 20%. И в случай че популистът Радев излезе на терен, ще ги омете.

Цугцванг, „ спечелилите “ нямат потребен ход. Правителство в този момент ще е нелегитимно, ще укрепи отвращението; избори наесен – пагубни.
Всъщност спечелили са генералът и подполковникът – Радев и Марков. Това не ме радва, само че такава е действителността. Останалите, простете, се по*раха. От крадене, неистини, лакомия за власт, безпринципни сметки…

Иде Видовден за слугинажа, кой знае за какво изживяващ се като „ политически хайлайф “. Иде Видовден за придворната им социология, която отново се провали и даже не мери в сондажите цяла българска партия, която влезе в Народно събрание („ Величие “).

Иде Видовден и за казионните медии и купени малките екрани.
И това е единствената добра вест от следващия отчайващо неправилен избор от през вчерашния ден. Както и очевидната констатация – електоратът, негласувайки, гласоподава за мир; против настоящето статукво на войната; против безумието да се въоръжава Зеленски до „ цялостна победа “; против концепцията да се превърнем в плацдарм на войната на НАТО против Русия…

Така повече не може! Щем не щем, страната напълно скоро ще бъде преучредена, в този си вид петата българска страна приключи…за жал, по сложния метод, щото по този начин и не научихме горчивите уроци от историята и оставихме на други да вземат решение ориста ни.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР