Новото ексклузивно онлайн предложение от Yettel е за смартфона .

...
Новото ексклузивно онлайн предложение от Yettel е за смартфона .
Коментари Харесай

Realme 12 Pro+ 5G е с 20% намаление на Yettel.bg през следващите 48 часа

Новото извънредно онлайн предложение от Yettel е за смарт телефона. Той се предлага с 20% понижение, в случай че бъде закупен в композиция с мобилен проект от оператора и заплатен в брой, до 12:00 часа на 12 юни.

Realme 12 Pro+ 5G въплъщава философията на марката да предлага смарт телефони с отлични характерности на налична цена. При този модел има два съществени акцента - върху дизайна и камерата.

Смартфонът се предлага в два цвята - бежов и наследник. Гърбът на устройството е затрупан с изкуствена кожа, която е мека и приятна на досег. Дизайнът се добавя от златиста линия с 3D резултат, която разделя модела на две и главната камера, към която е подложен железен пръстен, въодушевен от първокласните ръчни часовници.

На предната страна на телефона е екранът с извити страни - 6,7-инчов AMOLED с резолюция 2412x1080p, периодичност на освежаване до 120Hz и бляскавост до 950 нита. Екранът предлага отлична и плавна картина без значение дали се употребява за сърфиране в интернет, гледане на видео или играене на игри.

Realme 12 Pro+ 5G има тройна камера - 50МР датчик Sony IMX890 с оптична стабилизация, 8МР ултраширока камера и 64МР перископна камера с OIS и 3-кратно оптично приближение. Употребата на перископна камера е изключителна необичайност за смарт телефон с цена под 1000 лв. и нормално такива камери са непокътнати за устройствата от висок клас и доста по-висока цена. Селфи камерата е 32MP и предлага фотоси с доста положително качество даже при неподходящи условия като слаба светлина.

Смартфонът употребява чипсет Snapdragon 7s Gen 2, който обезпечава отлична мощ и гладка работа даже при съществено натоварване. Устройството се предлага с 12GB RAM и 512GB памет за предпазване на информация. Потребителите могат и да усилят оперативната памет, като прибавят още 12GB за сметка на паметта за файлове.

Батерията е с потенциал 5000mAh и поддържа бързо зареждане с кабел с мощ до 67W, посредством включеното в комплекта зарядно, което разрешава зареждането ѝ от 0 до 100% за към 45 минути.

Realme 12 Pro+ 5G е с три вместо общоприетите две години гаранция, като част от пакета услуги „ ". Сред другите преимущества на пакета са опция за застраховка, личен сертифициран сервиз при положение на щета и програмата „ Рециклирай и спести ", която разрешава на потребителите да върнат остаряло устройство за преработване.

Realme 12 Pro+ 5G 512GB може да бъде закупен до 12:00 часа на 12 юни от Yettel.bg с 20% понижение, а цената му стартира от 511,99 лв. в композиция с Total Unlimited 64.99 за 2 години. До края на юни този и още два проекта Total Unlimited се оферират с 50% отстъпка от месечната такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент. Потребителите, които сключат контракт за 24 месеца за някоя от цените Total Unlimited ще получат и оптималната скорост на мобилния интернет през първите шест месеца от абонамента.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР