Икономиката, глупако е крилата фраза, зад която стои Джеймс Карвил,

...
Икономиката, глупако е крилата фраза, зад която стои Джеймс Карвил,
Коментари Харесай

Хората, глупако

" Икономиката, глупако " е крилата фраза, зад която стои Джеймс Карвил, пълководец на сполучливата президентска акция на Бил Клинтън против Джордж Буш-старши през 1992 година

Ако би трябвало да перифразираме през днешния ден тази имитация през философията на Петър Славов - ръководител на надзорния съвет на " ПроКредит Банк България " ЕАД, тя би звучала като заглавието на този текст.

Съветът на Петър Славов към днешна дата към всеки икономически индивид е целта постоянно да бъде фокусиран върху човешкия фактор.

" Ние считаме, че в идващите десетилетия напред това, което ще прави разликата в обособените стопански системи, е човешкият фактор и подготовката, образованието и квалификацията на човешкия фактор. Ние в България, в случай че имаме проблем в нещо, това е не е толкоз политическата конюнктура, колкото че не обърнахме внимание на този детайл от стопанската система. "
Реклама
През 2001 година Славов е един от главните участници в основаването на " ПроКредит Банк (България) " ЕАД и оттогава до през днешния ден е част от ръководството ѝ.

" ПроКредит Банк България " ЕАД и нейният клон в Гърция са 100% благосъстоятелност на " ПроКредит Холдинг АГ ", със седалище във Франкфурт на Майн, Германия. " ПроКредит Холдинг " е компанията майка на насочената към развиване интернационална група " ПроКредит ". Повечето банки " ПроКредит " правят активност в Източна и Югоизточна Европа, само че групата е показана и в Южна Америка и Германия.

" Парите доста бързо си намират пътя, по който да вървят. Това, което най-вече ги тормози и най-вече ги кара да заобикалят и да минават по други пътища, е неналичието на предвидимост.

Една сполучлива компания не се основава в условия на комфорт. Тя се основава в условия на конкуренция и на това да си по-добър от останалите, само че неналичието на предвидимост кара парите да търсят други места ", споделя Петър Славов.
Реклама Фокусът на банката
са дребните и междинните компании, както и жителите, които желаят да икономисват.

Отличителна линия на " ПроКредит Банк " е, че заобикаля агресивното поощряване на потребителското кредитиране макар името ѝ, което идва от латински и значи безусловно " за кредитиране ". Част от философията на финансовата конструкция е устойчива възвращаемост на вложенията в дълготраен проект вместо краткосрочно умножаване на облагата.

Петър Славов е част от " ПроКредит Банк " от основаването ѝ през 2001 година.

Повечето от хората във финансовата институция също са дългогодишни чиновници. Това важи и за четиримата изпълнителни шефове на банката, някои от тях са в нея още през цялото време и са се изкачили от основата на професионалната стълбица до върха ѝ. Всички са приключили и " ПроКредит Академията " във Фюрт, Германия.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР