Иконата на рокендрола Тина Търнър и съпругът ѝ си купиха

...
Иконата на рокендрола Тина Търнър и съпругът ѝ си купиха
Коментари Харесай

Тина Търнър си купи огромно имение в Швейцария

Иконата на рокендрола Тина Търнър и брачният партньор ѝ си купиха имение на стойност 70 милиона швейцарски франка (76 милиона долара), включваща10 постройки, езерце, поток, плувен басейн и кей за лодки на Цюрихското езеро в Швейцария, съобщи Асошиейтед прес.

Ервин Бах, брачният партньор на 82-годишната звезда, е разкрил за локален ежедневник, че са се сдобили с вековния парцел, разпростиращ се на повърхност от 24 000 квадратни метра през септември.
`Тина

Бах споделя, че покупката е разумна стъпка, защото и двамата имат швейцарско поданство и " се усещат извънредно удобно в Швейцария ". " Заради пандемията и последствията от нея ние, сходно на доста други швейцарци, за жалост се въздържаме от пътувания ", добавя мъжът на Тина Търнър.

Според изявления в швейцарски медии съпрузите ще бъдат съседи на тенис звездата Роджър Федерер, който също е разглеждал парцела, преди да се спре на прилежащ.
`Тина

Неговият е единствено на няколко километра разстояние от този на певицата и там сега интензивно се строи.

Тина Търнър, известна с шлагерите си като " Proud Mary ", " Simply The Best " и " What's Love Got To Do With It " и динамичните си осъществявания на сцената, се омъжи за немския музикален продуцент Ервин Бах през 2013 година след дългогодишна връзка. Двамата живеят в Швейцария от 1994 година
`Тина

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР