Играчът на Цървена звезда Милош Дегенек използва социалните мрежи, за

...
Играчът на Цървена звезда Милош Дегенек използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Играч на Звезда защити яростно Ноле, макар да е национал на Австралия

Играчът на Цървена звезда Милош Дегенек употребява обществените мрежи, с цел да се разяри още повече от сръбска страна за абсурда със международния №1 в тениса – Новак Джокпович. Националът на Австралия възвелича сърбина, само че роденият в Хърватия футболист недоумява по какъв начин може управляващите в източната страна да работи по този начин с Джокович.

Припомняме, че Новак кацна в Мелбърн и Австралия отхвърли визата му, след което локалните управляващи отхвърлиха на Джокера да влезе в страната, макар здравното позволение за имунизация, което той получи. Джокович оспорва желае и бе настанен в летищна стая, охранявана от полицията, а неговият мобилен телефон бе иззет.

„ Има един единствен и това е най-големият в света. Не може да го спрете “, написа Дегенек в Instragram, изразявайки своята поддръжка към Джокович.

Много от австралийските политици обаче са безапелационни в мнението си, че законите не трябва да се подминават, даже и от човек като Джокович, с цел да може той да влезе в страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР