Игнорирайте хейтърите около себе си!Може да се каже, че Хю

...
Игнорирайте хейтърите около себе си!Може да се каже, че Хю
Коментари Харесай

Пет цитата за живота от Хю Хефнър

Игнорирайте злобарите към себе си!

Може да се каже, че Хю Хефнър, създателят на най-известното мъжко списание в света – Playboy, е живял много нетрадиционен живот. За някои хора той е живата фантазия, до момента в който други настояват, че той е въплъщение точно на това, което не е наред в обществото ни.

Независимо дали вие самите му симпатизирате или не, няма по какъв начин да отречете, че Хю има голямо въздействие върху американското общество и просвета. През целия си живот той се бори против половите репресии, цензура и дискриминация. Всъщност Хефнър е първенец, когато става дума за демократични полезности и приемливост в продължение на десетилетия.

Той спомага за половата гражданска война през 1960 година и е ревнив бранител на репродуктивните права на дамите през целия си живот. Днес Хю е и неприкрит покровител на еднополовите бракове, като споделя, че „ Борбата за гей браковете е, в действителност битка за всички наши права “.

Всичките си триумфи Хефнър е постигнал, защото не е обръщал внимание на отрицателните отзиви по собствен адрес. Пет негови цитата за живота ще ви вдъхновят и ще ви потвърдят за какво би трябвало да игнорирате злобарите:

1. „ Хубаво е да бъдете егоисти. Но не и толкоз егоцентрични, че в никакъв случай да не слушате другите хора “.

Никой не е прав от самото начало, тъй като не съществува човек, който да бъде съвършен. Определено равнище на нарцисизъм постоянно е потребно, само че не и когато то ви извежда от действителния свят. Бъдете отворени за мнението на другите, защото вие няма по какъв начин да знаете всичко.

2. „ Ако оставите обществото и хората, равни на вас, да дефинират кои сте вие, в действителност вие сте минимум това “.

Най-великите хора в историята не са разрешили на обществените ограничавания да дефинират накъде ще поемат в живота. Не позволявайте и вие на света да дефинира вашия живот и сами си изградете своята действителност. Не забравяйте, че единствената константа е смяната, тъй че бъдете отворени за нея. Игнорирайте скептиците и песимистите, тъй като щастието е въпрос на избор.

3. „ Животът е прекомерно къс, с цел да изживявате нечия непозната фантазия “.

Вие имате единствено един живот, тъй че не го пропилявайте. Преследвайте фантазиите си безмилостно. Не позволявайте на никого да дефинира вашите граници или да ви слага ограничавания. Да вървите по стъпките на някой различен е единствено загуба на скъпо време. Предначертайте своя личен път, по отношение на желанията и упоритостите, които вие самите имате.

4. „ Самотата няма доста общо с това къде се намирате “.

Самотата не е възприятие, то е положение на мозъка. Научете се да се наслаждавате на времето, което имате сами със себе си. Научете се да се обичате – в този развой вие в никакъв случай няма да бъдете сами. Покойният Робин Уилямс един път бе споделил: „ Аз си мислех, че най-лошото нещо в живота е да се окажеш самичък. Най-лошото нещо в живота е да се окажеш с хора, които те карат да се чувстваш уединен “. Това, че сте сами, не би трябвало да ви кара да се чувствате самотни.

5. „ Ако не разполагате с възприятие за комизъм за живота и за себе си, тогава значи вие сте остарели “.

Смейте се, колкото можете повече, изключително на себе си. Ако не успявате да се надсмеете на себе си, значи приемате живота прекомерно насериозно. Запомнете, че всички вършим неточности и вие би трябвало да се научите да не се тормозите прекомерно доста за тях.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР