Идват кардинални промени и в геополитиката, глобалното затопляне ще събуди

...
Идват кардинални промени и в геополитиката, глобалното затопляне ще събуди
Коментари Харесай

Топастролозите на света: 2022 слага началото на нова ера

Идват съществени промени и в геополитиката, световното стопляне ще разсъни нов вирус Важни събития ще променят хода на човечеството
Най-големите гадатели и астролози на планетата този път са единомислещи: чака ни преломна 2022 година, която ще запомним вечно. Всички те чакат през идните 12 месеца да се случат значими събития, които ще променят хода на човечеството и ще слагат началото на нов интервал от развиването му.

По отношение на пандемията някои са на мнение, че тя ще завърши, само че други са песимисти: считат, че краят й ще е през 2024 година Повечето прогнози са за обедняване на популацията и съществени промени в геополитиката.
Предсказанията на Ванга
* Глобално изобретение

Гадателката споделя, че през 2022 година ще сме очевидци на значимо изобретение, което ще разреши на човечеството да направи крачка напред. Твърди се, че тя има поради разработки в региона на термоядрените проучвания.

* Парите

Ванга счита, че парите дефинитивно ще прескочат от материалния във виртуалния свят. Едни поясняват изявлението й като завършек на кеша, други - като взрив на криптовалутите.

* Междурелигиозни спорове

Ванга предвижда съществени кофликти на етническа основа, само че не счита, че те ще доведат до въоръжен конфликт.

* Геополитическо напрежение

Гадателката чака съществено напрежение сред Изтока и Запада, което ще отшуми едвам след 2023 година.

* Вирус от Сибир

Тя твърди, че световното стопляне ще отключи нов вирус в до момента замръзналата територия на Сибир и това ще донесе нова гибел.

* Съдбовна дата

2 февруари 2022 година ще е съдбовна дата, на която ще се случи нещо плашещо. Описва го като змей, от чийто очи текат огнени сълзи. Твърди се, че Ванга има поради Китай, който ще покаже силата си на света.

 
Предсказанията на Павел Глоба
Най-известният астролог в Русия твърди, че 2022 година ще продължи събитията, които са почнали през последните три години. 

* Икономическа рецесия

Той предвижда, че рецесията ще продължи и ще провокира съществена смяна на открития от години модел. Твърди още, че измененията ще касаят интернационалните връзки, като тези сред няколко страни съществено ще се трансформират.

* Пандемията

Според Глоба коронавирусът няма да отслабне, а ще продължи да ни тормози до 2024 година.

 
Предсказанията на Едгар Кейси
Най-известният американски вещател направи няколко сензационни прогнози за 2022-а. 

* Нова епоха

2022 година ще е началото на нова епоха, ще означи старта на интервал на развиване на благосъстоянието. Това обаче ще коства доста повече труд и старания на хората, с цел да се оправят с новите провокации.

* Ново оръжие

Според Кейси идната година ще се запомни с изобретяването на ново оръжие, което ще бъде употребявано единствено един път и вечно ще промени външния тип на планетата.

 

 
Предсказанията на Нострадамус
В предсказанията му също е отделено изключително място на Сибир. За разлика от Ванга обаче той твърди, че регионът ще се трансформира в център на мира. 

* Преселение на народите

* Ясновидецът споделя, че това преселение няма да е като в предишното.
Причината ще е изобретяването на оръжие с голям мащаб, което освен може да токсини хората, само че и цялата планета.

* Безсмъртни роботи

Нострадамус предсказал още за 2021 година голям скок в разработките по линия на изкуствения разсъдък. За 2022 година той вижда появяването на „ бесмъртни роботи “.

* Смъртта на Ким Чен Ун

Смята се, че Нострадамус е предсказал гибелта на азиатски деспот, за който се твърди, че е севернокорейският водач Ким Чен Ун. Според прогнозата на Нострадамус, неочакваната гибел ще промени значително Северна Корея и пред света ще се появи нов правоприемник.

 
Предсказанията на Вера Лион
Най-известната казахсканска пророчица твърди, че ни чакат доста геополитически турбуленции. 

* Китай става свръхдържава

Пророчицата счита, че без значение от икономическия подем на Китай, на политическия фронт нищо положително не ни чака. Тя вижда мощно утежняване на връзките сред Китай и Америка и не изключва въоръжен спор.

* Разпад на Европейски Съюз

Вера Лион счита, че политическият разлом в Стария континент е толкоз мощен, че Европейски Съюз надали ще бъде удържан в сеганшния му тип.

* Украйна ще бъде ябълката на раздора

Твърди, че Русия я чакат доста съществени трудности, само че няма да загуби позициите си. Смята, че Донбас няма да да е част от Украйна.

* Екологичната бобма цъка

Според нея чакат ни стийни бедствия и катаклизми: вулкани, размразяване на ледници, наводнения, пожари, трусове и урагани. 2022 година може да бъде най-страшната за човечеството. Вера обаче споделя, че в края на годината всичко ще се успокои.

 
Предсказанията на  Влад Рос 
Най-известният украински астролог Влад Рос също даде прогнозата си, като напомни, че на 21 декември 2020 година Сатурн се съедини с Юпитер и това означи началото на новата епоха – на Водолея, която ще продължи през идващите 200 години. Той твърди, че Водолеят е източноевропейска територия и по тази причина в Украйна, Беларус и Русия ще има съществени промени.

* Претенции за Крим ще има Турция

Рос споделя, че може да се чака огромно напрежение към Крим. По отношение на спора в Украйна той счита, че няма да приключи, до момента в който Путин е на власт. В Беларус Рос предсказва стопански крах, който ще утежни живота на хората там. За Украйна счита, че идва икономическо раздвижване, което стартира през 2022 година и ще трае най-малко 10 години, гривната ще се стабилизира, а доста нови вложители ще се появят в страната.

* Годината е идеална за брак

Рос твърди, че всяка година може да се назова добра, в случай че затъмненията – слънчеви и лунни, не са повече от 4. През 2020 година те бяха 6, а през 2021 - 4. Идната година те още веднъж са четири. Нумерологията на 2022 демонстрира цифрата 6, което е обвързвано с любовта, фамилията, хубостта и творчеството. Затова и годината е идеална за сантиментални връзки, бракосъчетание и увеличение на фамилията.

* Пандемията завършва

Според Влад Рос 2022 година ще е последната за пандемията, последователно светът ще се отърси от тази ужасна болест.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР