Идва ли нов крипто бум? Отговорът на този въпрос е

...
Идва ли нов крипто бум? Отговорът на този въпрос е
Коментари Харесай

Моят Капитал | Идва ли нов крипто бум; Кои са най-печелившите взаимни фондове

Идва ли нов крипто взрив? Отговорът на този въпрос е сложен, само че няколко събития през октомври и началото на ноември демонстрираха, че вложителите се приготвят за нещо сходно - или най-малкото, че са в с напрежение очакване за сходен сюжет. Първо, за утвърден борсово търгуван фонд (ETF) провокира внезапен скок на биткойн в срадата на октомври, след което той се върна под 30 хиляди $.

След това очакванията за действително утвърждение на ETF-a останаха, което поддържа най-голямата криптовалута до - най-високата стойност от 16 месеца насам. В сряда се насочи и даже към . Другото оживление за новините в бранша пристигна от правосъдната зала в Ню Йорк - процесът против Сам Банкман-Фрийд, основателят на фалирата борса FTX, завърши единствено преди дни с .

Заради повишаването на биткойн, етереум и други криптовалути доста хора още веднъж обърнаха погледи към крипто в търсене на рентабилност. В този текст преглеждаме няколко разновидността за започване на ; обяснихме и какво може да даде ; както и, които да харчим. Разбира се, постоянно сме предупреждавали, че вложенията в криптовалути е високо рисково начинание - нещо, което споделя в изявление за " Капитал " Георги Манолов и най-много за

Ето и другите забавни текстове, свързани с персоналните финанси: Портфейл Печалбите от световната неустановеност
Реклама
В собствен текст , по какъв начин биха реагирали пазарите при Трета международна война. Действително, войните и политическата неустановеност през днешния ден като че ли дебнат от всеки ъгъл на света. Октомври стартира с нова война - тази сред Израел и Хамас, в Украйна съветските войски организираха една от най-големите си акции. Около Тайван към този момент е по-тихо, само че рисковете за спор с Китай остават високи. По време на военни спорове някои артикули и първични материали притеглят погледа и портфейлите на вложителите, само че това не всеки път им се отплаща. Засега най-печеливш през месеца се оказа златото, което даже мина за малко още веднъж 2000 $ за унция,

Не пропускайте Инвестиции Най-печелившите са тези, които влагат в акции.

Кои са огромните непублични компании, които още веднъж разпределят облагите си.

Погледнете оттатък актуалната пазарна турбуленция, споделя Economist.
Реклама
След като през май добави борсово търгувани фондове, в този момент финтех компанията уголемява и часовете за търговия .

: краткосрочни облигации. А банките са изправени пред нова форма на конкуренция. Банки и финанси Престъпниците хакват кореспонденцията сред компании сътрудници, след което заблуждаващо дават собствен IBAN от името на получателя, на който непозволено получават парите.

Ако имате въпроси, свързани с ръководство на персоналните Ви финанси, може да пишете на
Ако този бюлетин Ви е харесал, може да се абонирате тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР