“Идеята е да имаш вкъщи една книга, която винаги може

...
“Идеята е да имаш вкъщи една книга, която винаги може
Коментари Харесай

Български студент изуми САЩ

“Идеята е да имаш у дома една книга, която постоянно може да отвориш, когато имаш въпрос, обвързван с учебно заведение. А в Съединени американски щати държат доста на домашните и пишат доста. " Това споделя 22-годишният български студент, който  стана втори от 238 мениджъри от целия свят по продажби на просветителни книги. За повторно Денислав Николов работи 4 месеца през лятото като търговец от врата на врата в Съединени американски щати и на втората година е направил оборот от 120 000 $, написа " Блиц ".
Младежът е от Нова Загора и сега е четвърти курс в Софийския университет “Св. Климент Охридски ” със компетентност “Журналистика ”.

Той стажува в лятната стратегия на една от най-старите американски компании – Southwestern Advantage, която се занимава с директни продажби. Тя е основана през 1855 година и е основана в Нашвил, Тенеси, а в България започва през 2006 година

Насочена е към студенти, които са постоянно образование и им дава опция за ръководство на личен бизнес, като продават просветителна система от врата на врата.
Всяка година се включват към 1800 студенти от целия свят, като през 2018 година

80 от тях са били българи, а през тази година са били 100. В началото на акцията всички минават през селекционен развой и образования. Започват като стажанти и имат опция да израснат до мениджъри, да управляват екип и да развият кариера.

Денислав стремително се е изкачил на трето равнище за 2 години. “Голямо преимущество е, че се развиват информационните умения, усъвършенства се британският език и се научаваш да ръководиш бизнес ”, споделя той.

Работи се по 13-14 часа дневно, 6 дни в седмицата. “Трудим се крепко, колкото продадем – толкоз ще изкараме ”, изяснява той. Студентите за разпръснати в разнообразни щати, а тази година той е бил във Вашингтон.

Презентират и продават просветителни книги, които покриват материала от всички предмети от първи до 12 клас. Сборниците са готови от професори и учители и са универсални за всеки щат и образователна система.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР