+ + и ½ от 5 Expend4bles Режисьор: Скот Уо

...
+ + и ½ от 5 Expend4bles Режисьор: Скот Уо
Коментари Харесай

Кино: Непобедимите 4 със Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм

+ + и ½ от 5 Expend4bles Режисьор: Скот Уо Със: Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Анди Гарсия, Долф Лундгрен, Къртис " 50 Сент " Джаксън, Меган Фокс, Тони Джа, Ико Уайс, Ранди Котур Времетраене: 103 мин. Още от същото: " Мръсната дузина "
Преди беше от носталгия по времената на " Първа кръв " и " Командо ", в този момент е за пари. Expend4bles пробва реанимация на аналоговия боен екшън в следващия " мач на звездите " му десетилетие след " Непобедимите 3 " (2014), свалил рейтинга на бруталностите до детския PG-13 и изгубил от това.

Сталоун свири общ брой на ветераните поради числата от предходните боксофиси (съответно 274, 315 и 215 милиона долара), само че най-важните от взвода му елитни наемници ги няма. Брус Уилис е в разбираема пенсия, Шварценегер е с други проекти, за Харисън Форд жанрът е стеснен. Нещо в концепцията не са харесали и Джет Ли, Ван Дам, Мики Рурк. Самият Сталоун се е отдръпнал от креативната част (беше режисьор на оригинала и сценарист на досегашните три), към този момент на 77, предава щафетата на водачеството на Джейсън Стейтъм.

Стейтъм е умникът с духовитите реплики в групата, хвъргач на ножове и занаятчия на юмручния пердах с железен бокс. Има опърничава половинка, някогашен командос (Меган Фокс), обясняват връзките си на бойното поле. То включва остарял химичен цех на Кадафи в Либия и танкер самолетоносач в Японско море. Мисията е да бъде спрян международен терорист (Ико Уайс), откраднал нуклеарни детонатори, с цел да отвори война сред Русия и Съединени американски щати.
Реклама
От старите кучета в строя са Долф Лундгрен, късоглед снайперист, отказал пиенето, и някогашният първенец по свободен пердах Ранди Котур, обясняващ за какво на борците ушите са сплескани. В новобранците са тайландската кунгфу звезда Тони Джа и рапърът 50 Сент, владеещ базуката. Анди Гарсия е с осанката на антагонист, само че няма какво да играе.

Режисира занаятчията Скот Уо (Need for Speed). Въпреки наличието на " Ню Бояна " българска нишка в сюжета и местоположения в Родопите този път няма. Свежите моменти се изчерпват с няколко диалога сред Сталоун и Стейтъм и хореографиран непосредствен пердах. Отношенията са изкуствени като устните на Меган Фокс. Героите са изтощени.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР