И във Варненска област има бедствено положение, обявено в общините

...
И във Варненска област има бедствено положение, обявено в общините
Коментари Харесай

В Североизточна България и по морето бедственото положение остава...

И във Варненска област има бедствено състояние, оповестено в общините Вълчи дол, Суворово, Дългопол и Аксаково. В Девня бедственото състояние е отчасти. В част от тези места идващите три дни ще бъдат неучебна, а в община Варна децата ще учат онлайн през днешния ден.

 

" Бедственото състояние в община Варна остава и на следващия ден ", написа във Фейсбук в.

 



Кадри от Варна

 

Обстановката в Добричка област се възстановява. Все още обаче остава затворен пътя за Варна. За bTV от регионалното пътно ръководство споделиха, че в частта, която се стопанисва от пътното във Варна, има много изоставени коли, които пречат на естествения трафик. Очаква се до обяд да бъде разчистен и отворен.

 

Обходният маршрут от Добрич за Варна е през Албена или Балчик.

 

Рано тази заран пътищата са обработени против замръзване. Днес екипите ще продължат да разчистват падналите дървета и клони, които са останали.

 

54 села в региона от събота вечерта са без ток. Днес екипите на не престават работа по възобновяване на електрозахранването.

 

Ураганният вятър от последните два дни ще отслабва отслабва. По нашето Черноморие той ще е сдържан.

 

, а оптималните температури са по-високи от през вчерашния ден - между11 и 16 градуса. В столицата и Варна - към 11, а в Пловдив - към 16 градуса.

 

Днес поривите напразно в Източна България са по-слаби. На обособени места в планинските региони на Западна България ще превали слаб дъжд. В планините силата напразно също отслабва.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР