И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в

...
И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в
Коментари Харесай

Проверките на Слънчака продължават с пълна сила! Ето какви ги свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов

И тази нощ под управлението на вицепремиера Валери Симеонов в курорта „ Слънчев бряг “ продължиха инспекциите на нощни заведения, питейни заведения и заведения за хранене, като бяха открити нарушавания. Може да се каже, че тази нощ в центъра на курорта беше доста по-тихо, където предходната вечер беше затворена дискотеката „ Оксижен “. Останалите паметни заведения в централната алея също понижиха децибелите, осведоми Българска национална телевизия.

Съвместни екипи на полиция, Национална агенция за приходите, Агенцията за храните, Регионалната здравна ревизия и Инспекцията по труда са открили нови извършители на разнообразни законови и нормативни актове, регламентиращи активността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност От Национална агенция за приходите са установени фискални нарушавания и издаване на неистинен касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати. Имало е и нови случаи на съществуване на храни с неразбираем генезис и такива с изтекла отминалост. Регистрирани са нарушени условия за пожарна сигурност, както и липса на здравни книжки и трудови контракти.

Вицепремиерът Валери Симеонов не пожела да заяви детайлности от акцията тази нощ, само че удостовери че напъните на контролните органи за въвеждане на ред и съблюдаване на законите в региона на туризма ще продължат. Утре в Бургас Симеонов привиква заседание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от инспекциите през миналите дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР