И тази година, Община Стара Загора подкрепя националната кампания Да

...
И тази година, Община Стара Загора подкрепя националната кампания Да
Коментари Харесай

Община Стара Загора се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

И тази година, Община Стара Загора поддържа националната акция „ Да почистим България дружно ”, която ще се осъществя на 17 септември (събота). Служителите на общинската администрация ще дадат своя принос за приветливостта на част от най-големия парк в града – „ Митрополит Методий Кусев “ (Аязмото), както и ще освежат и създадат оборка в регионите за почивка в парк „ Бедечка “. Това ще се случи в петъчния ден – 16 септември.

От Общината още веднъж ще бъдат обезпечени чували и ръкавици. Те ще са разполагаем от сряда до петък (включително) от 8.30 до 12.30 часа и от 13.30 до 17.30 часа в административните бюра в града.  

Екипи на „ Грийн Партнърс “ще се погрижат за извозването на събраните в събота боклуци, които са били сложени на избраните за задачата места.

През 2022 година „ Да почистим България дружно ” сплотява за 10-та поредна година институции, неправителствени и бизнес организации и доброволци в името на идеята за по-чиста околна среда. От началото на акцията до момента – близо 2 500 000 доброволци, с ръкавици и чували, са съдействали за по-чиста България.

Подробности за националната акция има в уеб страницата „ Добрият образец “, а за самодейността в Стара Загора – в особено създадената Facebook страница – Да почистим България дружно 2022 – Стара Загора  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР