И през новия месец филмовият канал ще предложи неповторимо кино

...
И през новия месец филмовият канал ще предложи неповторимо кино
Коментари Харесай

Топ премиери със звезден актьорски състав през април по бТВ Синема

И през новия месец филмовият канал ще предложи неповторимо кино преживяване с завладяващи премиерни заглавия

Едни от най-дългоочакваните кино продукции с присъединяване на звезди от ранга на Брус Уилис, Джони Деп, Ан Хатауей, Крис Рок, Октавия Спенсър, Стенли Тучи, Марк Райлънс, Робърт Патинсън, Крис Пайн, Бен Фостър и Кийфър Съдърланд ще създадат телевизионния си дебют за България през април в ефира на bTV Cinema. Филмовият канал на bTV Media Group ще подари несравнимо преживяване пред дребния екран със 7 топ премиерни заглавия – всеки понеделник в 21:00 ч., както и в съботните вечери в тематичната графа „ CINEMA X “.

Тази вечер (1 април) от 21:00 ч. феновете на bTV Cinema ще могат да се насладят за пръв път в ефир на трагичния трилър „ Алис, скъпа “ („ Alice, Darling “, 2022 г.). В него номинираната за „ Оскар “ Ана Кендрик влиза в кожата на Алис – жена, тласната до точката на изкривяване от своя тираничен другар Саймън, който я подлага на непрекъснат душевен тормоз. Докато е на отмора с две свои близки приятелки, Алис преоткрива същността си и придобива по този начин нужната убеденост да прекъсне връзката си с него. Но отмъщението на Саймън е толкоз неизбежно, колкото и разтърсващо – и един път отприщено, то подлага на тестване силата на Алис и нейния кураж.

На 8 април (понеделник) от 21:00 ч. bTV Cinema ще показа премиерно за България сензационния трилър с Наоми Уотс „ Надпревара с времето “ („ The Desperate Hour “, 2021 г.). По време на джогинг в гората към дома си, на километри от града, неотдавна овдовялата майка Ейми Кар (Уотс) научава, че управляващите търсят сина ѝ Ноа, апетитен за причинител на всеобща пукотевица в учебното заведение, в което учи. Ейми обаче отхвърля да се поддаде на отчаянието... Единствено благодарение на мобилния си телефон тя ще направи и невъзможното, с цел да избави сина си от същинските причинители на кървавия атентат.

Своя ефирен дебют в непокътнатия час за министър председатели в понеделник вечер – 21:00 ч., ще направи и фентъзи приключението „ ВЕЩИЦИТЕ на Роалд Дал “ („ The Witches “, 2020 г.) със звездното присъединяване на Ан Хатауей, Крис Рок, Октавия Спенсър, Стенли Тучи и други Носителят на „ Оскар “ Робърт Земекис пресъздава обичаната мрачно-хумористична история на уелския публицист за малко осиротяло момче, което отива да живее при баба си (Спенсър) в Алабама. Там то научава, че вещиците в действителност съществуват и са на всички места към нас. Момчето и баба му съумяват да се измъкват на косъм от подлите магьосници и се скриват в първокласен морски курорт. За зла орис, те идват там тъкмо когато Върховната магьосница (Хатауей) е провела заседание на вещиците от целия свят и е на път да задейства величествен демоничен проект.

Зрителите на филмовия канал на bTV Media Group ще могат да се насладят и на трагичната лента с Марк Райлънс, Джони Деп и Робърт Патинсън „ В очакване на варварите “ („ Waiting for the Barbarians “, 2019 г.). В нея Райлънс влиза в ролята на властник на далечен граничен аванпост, чиято единствена цел е да се добере до безпроблемна пенсия. Плановете му обаче са осуетени от идването на полковник Джол (Джони Деп), чиято задача е да рапортува за интензивността на „ варварите “ и за обстановката със сигурността по границата. Това неизбежно слага лоялността на магистрата под въпрос и го кара да стартира да се съмнява в личната си преданост към империята.

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер bTV Cinema ще показа и спиращата дъха екшън драма „ Наемник “ („ The Contractor “, 2022 г.) със звездното присъединяване на Крис Пайн, Бен Фостър и Кийфър Съдърланд. В него Пайн влиза в кожата на Джеймс Харпър – уволнен морски пехотинец, който се причислява към паравоенна организация, с цел да устоя фамилията си по единствения вероятен начин…

В емблиматичната графа „ CINEMA X “, която предлага най-интригуващите заглавия в хорър жанра, тази събота (6 април) в 23:30 ч. следва да се насладим на телевизионната премиера на „ Космическа опасност “ („ Breach “, 2020 г.) с Брус Уилис. Зрителите ще проследят премеждията на младши монтьор на борда на междузвезден транспортен съд, който е изправен пред злоумишлен галактически гнет. Своя ефирен дебют в „ CINEMA X “ ще направи и хорър трилърът „ Говори с мен “ („ Talk to me “, 2023 г.), в центъра на който са група другари, натъкнали се на балсамирана ръка, която им разрешава да приканват духове. Пристрастен към тръпката, един от тях стига прекомерно надалеч, отваряйки цялостен портал към отвъдното.

В навечерието на годишнината от бомбените атентати в Бостън, на 13 и 14 април от 21:00 ч. bTV Cinema ще покаже лентите „ Денят на патриота “ и „ По-силни “. Част от касовата селекция на филмовия канал през април са и заглавия като „ Игра на нерви “, „ Тайната в нас “, „ Последното лице “, „ Милост “, „ Дани кучето “ и други

През април, от понеделник до сряда от 19:00 ч., феновете на bTV Cinema ще имат опция да проследят и трите сезона от английската престъпна поредност „ Шерлок “ („ Sherlock “). Най-известният детектив в света, в чийто облик се превъплъщава Бенедикт Къмбърбач, се завръща в ХХІ век подобен, какъвто би трябвало да бъде – съвременен, комплициран и опасен…

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР