И какво стана сега!? Май ще се окажа отново прав.

...
И какво стана сега!? Май ще се окажа отново прав.
Коментари Харесай

Николай Марков: Байдън е на колене пред руския император

" И какво стана в този момент!? Май ще се окажа още веднъж прав.

Американският президент предстоящо за мен отстъпи от думите си, че съветският президент Путин е " палач ". Защото няма по какъв начин пазителят на международната народна власт да стисне ръката в символ на съгласие с който и да бил палач по света, нали? Ако пък има изключения, то те биха породили повече въпроси, в сравнение с отговори ", проучва експертът по национална сигурност.
 Оценката на американските медии за срещата Байдън - Путин Оценката на американските медии за срещата Байдън - Путин
Риториката сред Съединени американски щати и Русия след срещата сред президентите Джо Байдън и Владимир Путин леко омекна, макар че напрежението в отношен...

" В последна сметка Байдън е на колене пред съветския император и моли за прошка откакто си заплати крепко, с цел да бъде освободена стопанската система му от светкавичната, само че евентуално наложителна електронна война.

Уви, все в миналото би трябвало да признаем, че западното обучение и просвета катастрофираха челно, ръководени по неуместен метод от демократичната политическа и икономическа системи. Бизнес моделът в науката и образованието роди полуграмотни, само че надъхани австралопитеци, до момента в който Изтока направи скок, който би трябвало да се осмисля от " интелектуалната ни класа " най-малко половин век.

Никой не е отговорен за хроничния ни тримерен идиотизъм и неговите вероятни интелектуални разстройства. И за доста други неща. Оправдания и дупе - всеки си има, господа приятели.

Е, Западът е надвит без война! С това и ние. Сега ще се появят до болежка познатите наши телевизионни микроорганизми, които да ни изясняват на дълго и необятно какъв брой сме мощни, страшни, богати и непобедими. И всички тези - почетни на демократичната хранилка.
 Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че руско-американската среща на върха в Женева е била сполучлива за Москва, само че не и за Вашинг...

Да имахме най-малко един образован властник! Ориентиран във времето и пространството! България до момента да е стъпила на Марс и овладяла няколко други планети... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР