И благодарение на нашата група работата в Столичния общински съвет

...
И благодарение на нашата група работата в Столичния общински съвет
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС пита кмета Терзиев: От къде ще дойдат парите за увеличение на заплатите в градския транспорт?

И с помощта на нашата група работата в Столичния общински съвет потръгна. Благодарение на ГЕРБ- бяха избавени три европейски плана, и то по легален път. Работата на комисиите в СОС потръгна. Това съобщи пред медиите, общински консултант от ГЕРБ-.

" Поискахме незабавна среща с кмета за заплащането в превоза, пътната сигурност, опазването на здравето и културата. Виждаме доста пропуски в бюджета на София. Отговори не получихме от кмета Терзиев и от зам.-кмета на по финансовите въпроси. "

ГЕРБ- избави плана за санирането, по тази причина и поискахме свикването на изключително съвещание на СОС, разяснява Георги Георгиев. 

" Липсват 37 милиона, с които ще се заплати към този момент обещаното и подписано нарастване на заплатите в превоза. Обяснението на е, че тези пари ще се вземат от джоба на софиянци. Парите ги няма в бюджета, няма и да се плануват в бюджета. Очакваме да чуем източниците на тези средства. Подписаното нарастване не е обезпечено ", добави той. 

За да се извърши обещанието на кмета Терзиев, без да има недостиг, би трябвало да продаваме ежедневно 65 000 билети повече - или 30% от горната страна. Софиянци, марсианци... какви хора ще намерим, с цел да продаваме тези билети. Настояваме парите за превоза да са написани, другояче е единствено кухо заричане, попита Георгиев. 

Кметът има очакване за увеличение на пътникопотока и продажба на спомагателни билети, което нереалистична прогноза. Напротив - виждаме закъснение. Ако чакаме растеж на пасажерите, то би трябвало да има растеж и на защитата в метрото, разяснява Прошко Прошков  Прошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния регион Лозенец от 2007 година Прошков е. 

Имаме съществени опасения по отношение на това какви планове по региони ще се осъществят в бюджета на София. Има доста проекти в разнообразни елементи на града, които изчакват Столична община, разкри Димитър Вучев. 

Секторите " Култура " и " Образование " са подценени в бюджета на София. Има заплаха да спре да работи един от огромните ни общински културни институти " Средец " - заплашен е животът на децата и хората, които работят там. Няма отделени средства за нито едно читалище и за в допълнение подкрепяне на инфраструктурата на учебните заведения. Цялото говорене и обещания в предизборната стратегия на не се случват, добави Мирослав Боршош. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР