Хубавото на празничния декември е, че посрещаме официално зимата с

...
Хубавото на празничния декември е, че посрещаме официално зимата с
Коментари Харесай

Под светлините на Коледния парк

Хубавото на празничния декември е, че посрещаме публично зимата с приповдигнато въодушевление, повече искра и необятни усмивки. А тази година той е още по-специален, тъй като имаме повече мотиви и места, на които да разходим красивите си рокли, цветните палта и да се забавляваме. Едно от местата, на които можете да ни видите най-често сигурно е на пл. „ Славейков “ в София, където коледният дух се е сгушил сред искрящите лампички, красивите украси, специалния фотокорнер и най-много кокетните къщички, в които се крият ароматни, елегантни и ръчно направени дарове от обичани създатели. Разбира се, и доста вкусотии за ядене, топли питиета за сгряване, само че и коктейли за още по-добро въодушевление.



И тъкмо под неговите светлини нашите празненство рокли от H&M (едната с блестящи пайети в сребристо, а другата – в пъстър флорален принт) се открояват още по-стилно. Защото в този момент е моментът да ги носим при всеки специфичен миг, а още по-хубавото е, че можем да ги комбинираме с всичко – както с кецове, по този начин и с ботуши. Ние още веднъж подходихме практично с обичания си от. Един модел, който пресъздава безконечната класика Chuck 70 Plus, само че показана с микс от разнообразни материи и смели асиметрични линии. Разчупените елементи по каучуковата подметка и глезените притеглят погледите незабавно, а комфортът, който дават на стъпалата ги прави съвършени за танци и дълги разходки.



Добавихме и няколко аксесоара – макси обеци, които се открояват сред косата, диадема, и една чанта, още веднъж с пайети, която дава заключителен щрих на всеки празненство стайлинг. И защото няма по какъв начин да сме без връхна дреха, избрахме едно палто в настоящия розов цвят от H&M, с което зимните дни и нощи на открито са топли, елегантни и запаметяващи се.



Аутфити: Рокли, палто, обеци и чанта H&M, кецове Converse от District, диадема diadema.bg

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР