Хубавицата с прякор valencia_s111298 публикува страховит пост за това как

...
Хубавицата с прякор valencia_s111298 публикува страховит пост за това как
Коментари Харесай

Пребиха и изтезаваха красавица в салон за красота ВИДЕО

Хубавицата с прякор valencia_s111298 разгласява застрашителен пост за това по какъв начин лекарка я е пребила в салона за хубост. Според Валентина, на 18 октомври тя отишла в клиниката, промотирана в Instagram. Там лекарката Олеся Владимировна Соколан я нападнала, пребила я до кръв и лишила нейния телефон.



Певицата е обяснила, че всичко почнало от това, че, притеснявайки се за здравето си, тя попитала за какво Соколан е донесла препарата без формалната опаковка и идентификационни знаци. На което тя получи отговора: "Ставай и излизай отсам! "

Валентина, която към този момент била легнала на дивана, решила да снима служителката на салона, страхувайки се от грубостта и заканите й. Но лекарката взела телефона на момичето и почнала да я удря.

"Станах и посегнах към телефона, само че не можах да го взема, тъй като лекарката стартира да ми нанася мощни и остри удари по главата и лицето: по носа, окото, челото. Започнах да се усещам замаяна. Тогава Соколан се опита да счупи телефона в пода “, споделя потърпевшата.

След това, съгласно Валентина, чиновници на клиниката се втурнали в стаята и Соколан се скрила с нейния телефон в задната стая. Момичето се пробвала да си върне устройството и излязла в коридора, където тя, покрита с кръв, била забелязана от гости. Но чиновниците просто се пробвали да я изкарат луда. И тогава физическия тормоз върху певицата траял.



"Пъхнах ръка във вратата на сервизното помещение, администраторката стартира да ме дърпа зад мен, а Соколан, която беше в помощното помещение, първо ме избутваше, а по-късно стартира да удря вратата по ръката ми. Аз просто помолих да получа телефона си назад ", споделя Наталия.



След това блогърката съумяла да се обади от телефона на една от свидетелките на случая на майка си и брачна половинка си, който споделил, че е извикал полиция и кола за спешна помощ. Едва тогава Валентина получила назад мобилния си телефон.

Приятелката й Наталия Горожанова, участничка в шоуто „ Ергенът “, отбелязва в Instagram, че Валентина е получила разтърсване на мозъка, черепно-мозъчна контузия и строшаване на носа. Сега потърпевшата се възвръща в болница.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР