Хубавичката Мика от Банско, която през цялото време го раздаваше

...
Хубавичката Мика от Банско, която през цялото време го раздаваше
Коментари Харесай

Аз открих любовта, а ти можеш ли да кажеш същото, каза Микаела от Ергена на Евгени

Хубавичката Мика от Банско, която от самото начало го раздаваше кротка и блага, след това си сподели рогата и се оказа даже по-обидена от финалистката Елена

Силно огорчена от Евгени Генчев напусна предаването " Ергенът " Микаела. Хубавичката Мика от Банско, която от самото начало го раздаваше кротка и блага, след това си сподели рогата и се оказа даже по-обидена от финалистката Елена.

Както знаем, откогато е напуснала предаването, натирена от пианиста преди Елена и Валерия Георгиева, Мика не пропуща да захапе я Генчо, я Вал. Нещо повече - тя в прав текст бе написала в Инстаграма си, че Валерия е надали не злото в човешки образ, пък и била сива и безчувствена...

Как да си разбираем това, с изключение на като реакция на една подценена и афектирана жена?! Днес обаче Микаела твърди, че е срещнала същинската си обич и пита ехидно Генчев дали той към момента може да се похвали със същото.

Въпросът очевидно се дължи на комплицираните връзки сред Евгени и Валерия, както и последвалата им скандална разлъка. " Аз съм ти признателна " - съобщи Мика към Евгени - " Благодарна съм, тъй като около теб срещнах любовта и то онази, същинската, която не може да си тръгне от теб. Защото тази обич е любовта към самия себе си. Научих се да се обичам, научих се да се оценявам и да знам какво желая, какви хора да позволявам и какви не, до себе си ", леко патетично подрежда Микаела.

Едно обаче е ясно от това празнословие и то е, че не - тя към момента не е намерила мъж в живота си и е в развой на търсене.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР